Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Cum să cucerești o femeie în 15 minute? – Jurnalul24

Cum să cucerești o femeie în 15 minute?

Rate this post

seduce-o-femeie
Să presupunem că astă seară o să mergi la un party, însă ești singur și nu știi cum să seduci o femeie, pentru acest lucru este esențial să face o impresie cît mai bună la început!

Pe scurt, jocul seducției poate fi împărțit în cinci etape, de la început până la finalizare: abordarea, atracția, cucerirea, crearea unui conexiuni și seducția. Este esențial să urmezi aceste etape pentru a putea cuceri cât mai ușor o fată.

În acest material, vom încerca să enumerăm și să simplificăm factorii decisivi în procesul de atracție, care poate fi dus la bun sfârșit în doar 15 minute. Cu siguranță, aceștia sunt pașii necesari pentru a putea cuceri și seduce o femeie, nu ezita să îi folosești.

1.  Abordarea unei femei

Stai cât mai aproape de zona barului, unde sunetul este mai mic și vei putea să discuții cu o femeie. Pe ringul de dans va fi imposibil să vorbești cu ea.
De asemenea, nu te îmbăta.

Atunci când vezi un grup de fete, fă să pară că le-ai mai văzut și întreabă-le ceva spontan cu privire la muzică, băutură, petrecere etc.

Demonstrează că ești interesat cu adevărat de răspunsul primit. Nu arăta că are de-a face cu un tip excitat care se uită la sânii lor.

Încearcă să intri într-o conversație cu una din fete, folosind regula 3/2, lăsând la o parte rușinea.

Niciodată să nu ignori prietenii care o însoțește. Fără simpatia acestora, nu vei reuși.

2. Generare de atracție

Odată ce ești accepta în grup, începe să generezi atracție.

Filtrează cu fata pe care dorești să o cucerești.

Spune-i niște povești interesante. Dacă ești un tip cu simțul umorului, cu atât mai bine.

Fii cît mai spontan și natural, nu trebuie să pari prea disperat.

La început, va trebui să vorbești cât mai mult și de cele mai multe ori. Nu lăsa grupul să tacă, doar pentru că nu ai nimic de spus.

De îndată ce prezintă semne de interes, este timpul pentru să treci la faza de calificare.

3. Cucerirea

Fă-i complimente pentru felul în care zîmbește și modul în care rîde. Abordeaz-o cu discuții despre muzică, artă, frumos și oferă-i cât mai multe date despre tine pentru a devenii interesată să te cunoască.

Evită să-i spui că este cea mai frumoasă femeie din lume și că vrei sa faci sex cu ea. De fapt, evită complimentele cu privire la aspectul ei fizic.

O modalitate bună de a-i câștiga încrederea și de a o cuceri este să cauți aspecte pe care ea le apreciază. În cazul în care este o fată drăguță și întotdeauna este distractivă, poți să-i spui asta.

4. Crearea unei conexiuni emoționale

Acesta este punctul cheie pentru a începe să vă cunoașteți mai bine, „Cum te numești?”, „Ce faci?”, Ș.a.m.d.

Nu face conversație să pară ca un interviu. De fiecare dată când răspunzi la întrebări legate de viața ta, alege doar povești interesante. În mod similar, o poți încuraja să povestească despre viața sa.

Atracția apare atunci când nu te aștepți!

Atinge-o cât mai natural și spontan, într-un mod treptat până ajungi să o săruți. Femeile sunt foarte sensibile la atingere, chiar și atunci când devin excitate.

Este important să ajungi să o săruți, sau, în cazul în care nu vrea sau nu poți, cere-i numărul de telefon.

5. Seducția și finalizarea

Faza seducției este etapa în care ești singur cu ea și până ajungi la momentul sex-ului.

În această etapă este important ca fata să se simtă cât mai confortabil alături tine, până în punctul când ajungi să o duci acasă.

În mod normal, procesul de seducție nu se întâmplă în aceeași zi când v-ați întâlnit. De cele mai multe ori, este nevoie de schimb de numere de telefon și de mai multe întâlniri.

error: Content is protected !!