Cum să exciți de fiecare dată un bărbat?

Rate this post

Anumite persoane sar peste preludiu, însă este un lucru esențial în timpul contactului intim. Preludiul are o importanță emoțională, așa ca ajută la creșterea apetitului sexual. Masajele erotice, atingerile, jocurile erotice obraznice… pot determina excitația. Dar, cum poți excita un bărbat de fiecare dată și în orice moment? Aceasta este întrebarea pe care dorim să o abordăm în acest articol!

excita barbat

O atitudine sexy excită un bărbat

Pentru a excita un bărbat trebuie să adoptați o atitudine extrem de sexy. Un bărbat are nevoie să-și dezvolte încrederea în sine. Apoi, o costumație sexy îl stimulează. Pentru a-i crește dorința alegeți un costum cu fusta mini și bustieră cu decolteu adânc, care să dezgolească picioarele mai mult decât alte haine. Imaginația lui o va lua razna și-și va dori instantaneu mai mult. De asemenea, îi puteți șopti la ureche vorbe murdare, sau îi puteți trimite SMS-uri sugestive, SMS în care îi spuneți ca vreți să-l epuizați diseară. Mai mult decât atât, multor bărbați le place ca soțiile lor să le vorbească despre sex, despre visele lor erotice și ceea ce le place să facă în timpul partidelor de sex.

Pentru a-i aprinde pasiunea, fiți îndrăznețe și pregătiții o surpriză atunci când vine acasă. Puteți încerca un joc erotic. De exemplu: Îl întâmpinați într-o noua cămașă de noapte din satin și îl poftiți înăuntru. Îmbrăcată cât mai sumar, dansați și flirtați cu el, dar fără ca el să aibă dreptul sa vă atingă. În timp ce el stă așezat, puneți în practică câteva poziții fierbinți și dansați încet în timp ce vă dezbrăcați. Un joc de acest genul o să-l excite la maxim.

Jocurile erotice excită orice bărbat

Majoritatea bărbaților adoră jocul de rol, deoarece îi excită. Trebuie să găsiți unul pentru un preludiu complet. De exemplu: Intrați în rolul unei școlărițe virgine unde veți fi în centrul atenției. Presupune ca dvs. sa jucați rolul unei școlărițe virgine, iar el va avea sarcina de vă explica și de a vă arăta cum trebuie sa faceți dragoste. Trebui să-i explicații partenerului lecția care trebuie făcuta pas cu pas și cât mai detaliată. Cu siguranţă, nu doar că o să îl amuzați copios, ci şi o să îl excitați.

Jucării sexuale pentru a excita bărbații

O altă modalitatea de a depăși rutina sexuală și de excita de fiecare dată un bărbat, este folosirea unor jucării sexuale, care au rolul de a schimba obiceiurile. Unele dintre ele pot fi folosite pentru penetrare, altele pentru preludiu. Există tot felul de jucării sexuale pentru a vă stimula partenerul. Pentru a crește dorința unui bărbat, este nevoie să fiți cât inventivă și să încercați lucruri noi, locuri neobișnuite și tehnici nebănuite.

error: Content is protected !!
%d