Cum să faci dragoste pe plajă?

Rate this post

dragoste la plaja
Industria cinematografică alimentează fanteziile multor femei și bărbați, motivele invocate sunt: sunetul mării, briza marii, soarele arzător, mediul relaxant, haine puține. Dacă doriți să faceți dragoste sau sex pe plajă trebuie să țineți cont de anumite reguli ce trebuiesc respectate pentru a putea face acest lucru.

Dragoste la plajă: Mare, Distracție și Sex!

Acum soarele este regele, dorința de a face dragoste poate apărea oriunde și oricând, iar dacă vă aflați la plajă și plănuiți să faceți sex este important să respectați anumite reguli de precauție pentru a evita arsurile solare pe corp și pe fese, nu este nici plăcut și nici estetic.

Este necesar să rămâneți hidratați, beți cel puțin 1,5 litri de apă și folosiți cremă de protecție solară. De asemenea, puteți utiliza umbrela pentru a creea un spațiu mai intim și discret pentru a evita privirile insistente.

Pentru cei care doresc cu adevărat să se ferească de toată lumea, se pot ascunde în dunele de nisip.

Dacă soarele este prea puternic sau vă deranjează căldura, puteți merge la plaja după apus, atunci când vremea este optimă pentru temperatura corpului!

Este ocazie potrivită de a admira toate stelele de pe cer, valurile, nisipul,… marea romantică!

Plaja este alcătuită din pietricele, nisip, și ar trebui să aveți o pătură sau un prosop pentru a evita frecarea, aceasta poate provoca neplăceri și disconfort care pot strica momentul. Este recomandabil să existe o pătură sau un prosop suficient de larg pentru a avea libertate de mișcare.

Puteți începe printr-o stimulare a sânilor, printr-o joacă cu clitorisul peste costumul de baie.

De asemenea, sexul oral și masturbarea, poate fi o experiență extrem de erotică.

Dragostea pe mare sau în largul mări

Puteți alege să închiriați o barcă mică cu care puteți naviga în largul mări, departe de toată lumea. Profitați de mirosul mării, lăsați-vă purtați de briza marii și străpunși de legănul valurilor, de calmul oceanului și de sentimentul de a fi singuri în lume.

Sau, puteți experimenta dragostea cu picioarele în apă, în apa mări până la nivelul taliei.

*Atenția. Sarea de mare nu este bună pentru anumite părți intime.

Orice a-ți alege, puteți trăi o experiență erotică fantastică pe plajă, pe fundalul sunetului mării, brizei marii, pe decorul soarelui sau a cerului înstelat.

Reguli esențiale pentru a face dragoste pe plajă

În primul rând, chiar dacă doriți să faceți dragoste la plajă, este preferabil să aveți la îndemână un prosop, umbrelă, cremă de protecție solară, pătură necesară pe timpul nopții.

În cazul în care vă aflați pe o plaja publică, unde vă poate vedea toată lumea, atunci trebuie să încercați să rămâneți îmbrăcați, să nu vă dezbrăcați complet de costumele de baie, permițându-vă penetrarea, sexul oral sau masturbarea. În plus, este recomandat să folosiți lubrifiant.

Utilizați o pătură sau un prosop în cazul în care este suficient de mare pentru o mai mare libertate de mișcare.

Dacă doriți să faceți sex în apă, trebuie să țineți cont de faptul că prezervativul nu este complet eficient, deoarece latexul nu funcționează bine în apă, și trebuie să folosiți un lubrifiant rezistent la apă precum, vaselina.

 

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: