Cum sa impachetezi eficient – trucuri pentru un bagaj bine organizat

Rate this post

Sa impachetezi pentru vacanta poate fi unul din cele mai complicate aspecte cand vine vorba despre plecare. Cu biletele de avion rezervate, cu cazarea asigurata, bagajul este singurul lucru care te tine departe de relaxare. Stim, uneori poate fi o corvoada mai ales cand ai ales doar un troller de cabina si trebuie sa iti incapa toate lucrurile in el. Daca vei respecta aceste sfaturi simple, bagajul tau va fi perfect pentru toate lucrurile esentiale de care ai nevoie, si te vei putea bucura de calatorie la maxim.

 • Fa o lista. Chiar daca suna plictisitor si banal, aceasta este una din solutiile pentru vacante fara stres. O lista cu lucrurile esentiale pe care vrei sa le iei cu tine te va scuti de griji.
 • Nu uita de medicamente. Asta nu inseamna ca trebuie sa iei cu tine o farmacie intreaga, ci pastilele tale obisnuite, in cazul in care esti sub un tratament. Poti lua cu tine si cateva pastile daca stii ca ti se intampla sa manifesti des anumite simptome.
 • Stim cu totii ca bagajele pe care le iei cu tine in avion sunt limitate de anumite restictii. De exemplu lichidele. Pregateste-ti recipientele astfel incat sa se incadreze in cerinte.
 • Respecta legile privind bagajele. Ai grija ca trollerul de cabina sa se incadreze in dimensiunile specificate, si sa cantareasca atat cat este nevoie.
 • Cand iti faci bagajele salveaza si putin spatiu pentru eventualele suveniruri si lucruri cumparate din locatia respectiva. Cu siguranta te vei intoarce cu cateva lucruri in plus, iar putin spatiu liber nu strica.
 • Pantofii sunt acel element din bagaj care ocupa cel mai mult spatiu si care ne impiedica sa economisim spatiu. Asadar, intr-o vacanta, in functie de durata ei vei alege 1-3 perechi de pantofi. Cel mai inspirat truc este sa alegi o pereche versatila si comoda pe care sa o poti purta cu mai multe tinute.
 • Produse cosmetice si de ingrijire personala. In cazul in care nu te duci intr-o calatorie de afaceri cu multe intalniri nu exagera cu produsele de machiaj. Aminteste-ti mergi sa te relaxezi, asadar produsele de machiaj pot fi reduse la maxim. In ceea ce priveste produsele de ingrijire personala, nu duce cu tine toate gelurile de dus si balsamurile pentru par. Pe acestea le poti gasi la orice magazin.
 • Cea mai buna si eficienta metoda de aranajare a hainelor in bagaj este sa le rulezi. In acest fel vei reusi cu adevarat sa econimisesti spatiu.
 • Toate obiectele de valoare trebuie depozitate in bagajul de mana.
 • Nu uita incarcatoarele si adaptoarele
 • Alege piese vestimantare si comode. Pregateste-ti de acasa tinutele pe zile.

Ultimul lucru pe care trebuie sa il faci, dupa ce ti-ai terminat de impachetat lucrurile in trolerul de cabina, este sa verifici daca ai la tine toate actele si sa nu uiti banii acasa. In rest, trebuie doar sa te bucuri de vacanta pe care o meriti.

 

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: