Cum sa organizezi un eveniment corporate reusit

Rate this post

Cand vorbim de organizarea unui eveniment corporate, vorbim de fapt de doua posibilitati, pentru ca acest eveniment poate fi unul formal sau unul sub forma de petrecere. In functie de cum dorim sa fie evenimentul, putem sa jonglam cu aspectele ce tin de organizare. In ambele cazuri, putem crea un moment inedit, ca sa facem evenimentul memorabil. Astfel, avem ocazia sa chemam un magician de evenimente corporate, care sa capteze interesul invitatilor cu un moment de magie.

Un eveniment de business are de obicei o tema stabilita din timp, iar organizarea evenimentului se va desfasura in jurul acestei teme. Daca alegi o tema anume, trebuie sa te ocupi si de alte aspecte, astfel incat acestea sa se potriveasca cu tema.

Inainte de toate, trebuie sa stii exact ce scop are evenimentul si care va fi publicul. De exemplu, la o petrecere corporate pot fi invitati angajati si parteneri. Este foarte important sa tii cont de publicul ce va participa si aici vorbim de media de varsta si preferinte, pentru ca nu poti pur si simplu sa ai viziunea ta despre cum va fi evenimentul fara sa iei in considerare si preferintele publicului.

De asemenea, este bine ca ai obiective clar definite si sa te asiguri ca bugetul poate acoperi tot ce vrei sa incluzi in progra,. Depinde de cat de mare e bugetul cand dorim sa alegem si un meniu cu care sa servim invitatii, sonorizare de calitate si asa mai departe.

In functie de cati invitati vei avea, se va alege si locul desfasurarii evenimentului. Exista saloane special amenajate pentru astfel de evenimente. Marimea salii este foarte importanta, pentru ca sigur nu vrei sa alegi o sala prea mare, care sa dea impresia ca este aproape goala daca vin persoane mai putine la eveniment.

Nu trebuie sa uiti de elementul surpriza al petrecerii, cum ar fi de exemplu sa inviti un magician de evenimente corporate, care sa uimeasca publicul printr-unul sau mai multe numere de magie. Acesta poate sa mearga pe la masa fiecarui invitat . Daca unul dintre obiectivele evenimentului este sa fie invitat vreun speaker, magicianul poate sa faca un numar de magie prin care speaker-ul respectiv sa apara ca prin minune in mijlocul invitatilor. Reusita unui eveniment corporate memorabil depinde de aceste detalii de care trebuie sa te ocupi in mod special.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: