Cum te asiguri ca pielea mainilor tale ramane catifelata

Rate this post

Fiecare sezon aduce cu sine riscurile sale asupra pielii tale. In timp ce frigul din sezonul rece afecteaza pielea mainilor, a buzelor sau a fetei, in sezonul cald apar probleme de uscare a pielii. Expunerea indelungata la razele soarelui usuca pielea si ii confera un aspect neplacut. De aceea, indiferent de sezon, respectarea unor practici poate fi foarte utila pentru a te asigura ca pielea mainilor tale, a fetei si a intregului corp ramane catifelata pe tot parcursul anului.

Descopera beneficiile tratamentului cu parafina

            Exista numeroase recomandari in privinta tratamentelor de hidratare a pielii in sezonul rece sau in sezonul cald. Vechimea tratamentului cu parafina dovedeste rezultatele multumitoare ale acestei solutii. Folosirea unui aparat de parafina este simpla si rapida. Parafina este un produs foarte bine cunoscut pentru proprietatile sale si cu atat mai mult, este folosit de zeci de ani de zile. Astazi, este prezent si in domeniul tratamentelor medicale, dar si in saloanele de infrumusetare pentru hidratarea pielii.

Evita expunerea directa a pielii la frig

            Uneori, accesoriile vestimentare potrivite ne ajuta si din punct de vedere al sanatatii. Un mare secret al mainilor catifelate este evitarea expunerii directe la frig. Acest lucru se poate face printr-o atentie permanenta la purtarea manusilor in sezonul rece. Manusile vor fi un scut de protectie pentru pielea mainilor care nu va fi expusa la vant si ger. Un mare semnal de alarma este tras pentru persoanele care sufera de alergii la frig. O piele uscata pe intregul sezon rece pentru care nu functioneaza nicio crema de hidratare este primul semn al acestui tip de alergie.

Foloseste produse potrivite de hidratare

            Daca nu este vorba de tine atunci cand discutam de alergii la frig si folosesti produse de hidratare (creme de hidratare, uleiuri sau alte produse destinate acestei probleme), dar consideri ca rezultatele ar putea fi mult mai bune inseamna ca nu folosesti produsele potrivite pentru tine. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic sau un farmacist care sa iti recomande cele mai potrivite produse pentru tipul tau de ten si probleme tale de sanatate.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: