Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
De ce a fost doborât Ceaușescu? – Jurnalul24

De ce a fost doborât Ceaușescu?

Rate this post

Pentru unii căderea lui Ceaușescu a fost mană cerească iar pentru alții o tragedie. Căderea lui a fost planificată din exterior de forțe oculte adepte ale globalizării. Într-o societate globalizată interdependența este cuvântul de ordine în timp ce independența este o crimă. Arhitecții globalizării urmăresc crearea unui guvern planetar, a unei singure lumi împărțită pe regiuni dependente una de alta și specializate doar în anumite domenii. Profesorul Anghel Rugină a afirmat odinioară că deși au creat comunismul, globaliștii și-au dat seama că liderii țărilor conduse după acest sistem le scapă de sub control. Țările comuniste erau ținute în frâu datorită ajutoarelor economice pompate de marile instituții financiare controlate de Oculta globalistă. Relațiile între lumea comunistă și marii capitaliști care controlează omenirea erau mult mai strânse decât afirmă istoria oficială. Mulți bancheri americani (David Rockeffeler de pildă) au făcut vizite numeroase în statele comuniste iar afacerile cu liderii acestor state nu au fost străine pentru acești mari cămătari. Cât timp au avut controlul asupra lumii comuniste cu ajutorul banilor pompați în economiile acestor state totul a fost în ordine.

Ceaușescu a creat însă un stat bazat pe principii socialiste care să se auto-susțină devenind aproape independent față de restul lumii, economia României nemaidepinzând de ajutoarele venite de la cămătarii internaționali și fiind un pericol clar pentru ideea de interdependență promovată de globaliști.

După 1989 și venirea la putere a asasinilor economici controlați din străinătate, economia României a fost distrusă în totalitate aducând-o din nou în stare de dependență față de exterior. Faptul că s-a opus fățiș globalizării l-a costat puterea și viața pe dictatorul comunist.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!