De ce Noua Ordine Mondială ne vrea bolnavi?

Rate this post

Forța de ripostă a societății împotriva unei dictaturi de tip Noua Ordine Mondială se vede în sănătatea membrilor acelei societăți. Dacă oamenii sunt plini de viață și sănătoși, elitele se pot aștepta la o opoziție serioasă în calea implementării măsurilor tiranice dorite. Dacă în schimb, membrii acelei societăți sunt bolnavi sau obosiți, ei nu vor putea fi considerați o forță care să fie luată în considerare de către conducători. În SUA, starea de sănătate a populației este foarte proastă, cu 33% din populație încadrându-se în categoria obezilor și un număr record de canceroși. SUA este groapa de gunoi în care industria alimentară își aruncă toate deșeurile și resturile. Explicația pentru care mogulii din industria alimentară îmbolnăvesc intenționat populația americană nu ține numai de motivele financiare. Capii Ocultei mondiale consideră SUA cel mai puternic obstacol în calea instaurării Noii Ordini Mondiale deoarece populația este educată să urască orice fel de dictatură inclusiv cea planetară dorită de liderii oculți ai planetei. De aceea SUA este nuca cel mai greu de spart de către Oculta mondială. Orice mijloc care duce la slăbirea adversarului, recte populația americană, este permis în viziunea globaliștilor. Spre deosebire de generațiile trecute, tenace și viguroase, avem astăzi un popor american bolnav și extenuat (la propriu și la figurat) care cochetează cu comunismul, pe care mulți dintre absolvenții de facultăți americane l-ar accepta de bunăvoie.

Tactica arhitecților Noii Ordini Mondiale o copiază deci pe a generalului roman Fabius. Asemenea faimosului general roman, globaliștii nu urmăresc să ducă o luptă decisivă cu populația Terrei. Și-au propus în schimb să aplice o tehnică de hărțuire și slăbire treptată a inamicului (a populației ) prin diverse tehnici. Îmbolnăvirea populației prin toxinele din alimentație, poluarea din mediu și prin medicamentație sunt astfel de tehnici aplicate cu insistență.

Da, ne vor bolnavi…Dar mai este și un alt motiv pentru care ne vor bolnavi. Un om bolnav e un om dependent de sistemul sanitar dirijat de stat iar atunci când pui în balanță medicamentele pe care ți le compensează statul pe de-o parte alături de ura pe care o ai față de conducătorii acelui stat alegerea este mai mult decât evidentă.

Dar dorința cea mai fierbinte a liderilor noștri e să ne vadă morți. Pe cât mai mulți dintre noi și dacă s-ar putea, chiar pe toți. Politica de reducere a populației este prioritară pentru eugeniști și globaliști ca David Rockefeller și poate așa se explică și numărul uriaș de cancere care a lovit populația inclusiv copiii.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d