De ce suntem sclavi?

Rate this post

Oricât s-ar chinui propaganda din mass-media, sistemul de învățământ sau chiar părerea bună pe care o avem despre noi adevărul este simplu și crud: suntem sclavi. Dar din nefericire închisoarea în care ne petrecem viața umilă este invizibilă nedându-ne astfel voie să ne realizăm adevărata condiție.

În fosta țară a celor liberi (mai bine zis în SUA) câteva drepturi elementare sunt garantate omului încă de la naștere. Aceste drepturi, dar și Constituția americană le-a pus bețe în roate pentru foarte mult timp liderilor Ocultei mondiale care doresc sclavizarea poporului american. Dreptul la liberă exprimare, dreptul de a avea o credință (oricare ar fi ea) sau dreptul de a purta o armă sunt drepturi care fac diferența între o societate cu adevărat liberă și o distopie orwelliană ai cărei locuitori cred că sunt liberi.

În câte țări ale lumii sunt garantate aceste drepturi?
Cu adevărat foarte puține. Chiar prea puține pentru a sta liniștiți.

În câte țări au oamenii dreptul de a purta arme?
Conducătorii statelor în care oamenii nu au dreptul de a purta o armă nu le dau voie supușilor lor să poarte arme nu pentru că le e frică că infracțiunile se vor înmulți. Motivul este altul și cu mult mai umilitor (cel puțin pentru conducătorii acestor state): le e frică de supușii lor. Alt motiv nu există. Părinții fondatori ai SUA știau că numai sclavii nu au dreptul de a purta o armă și știau că poporul înarmat este o barieră în calea unor conducători care tind spre dictatură. Suntem sclavi? Să fim siguri de asta.

Dreptul la liberă exprimare este un adevărat coșmar pentru un tiran wanna-be, dar în Occident conducătorii nu au îngrădit pe față acest drept fundamental doar pentru a păstra aparențele. Nu vroiau să se trezească cu o revoltă a sclavilor. Dar când dreptul la liberă exprimare pune în pericol Agenda Noii Ordini Mondiale, slujitorii Ocultei Mondiale care sunt liderii din Occident, au început să pună botniță celor care dau din gură prea tare. Alex Jones cu al său Infowars este catalogat “fake news” sau “propagandă rusească” și cenzurat la greu de Google și Facebook în timp ce pe capul lui Assange s-au pus diferite recompense. Chiar și Trump care înaintea campaniei electorale îi cerea lui Assange să facă publice cât mai multe informații despre contracandidata sa Hillary Clinton, a intrat în joc fiind de acord acum cu arestarea jurnalistului Wikileaks. Directorul FBI, Comey cere și el arestarea lui Assange sub pretextul că jurnalistul ar fi pus în pericol siguranța națională.

Dar Hillary Clinton nu a pus siguranța națională în pericol cu e-mail-urile ei prost administrate?
Vedem aici adevărata măsură a duplicității lacheilor Noii Ordini Mondiale. Acești indivizi nu ar mai trebui ascultați ci combătuți cu toate mijloacele. Un marș de protest la Washington ar fi bun pentru început și apoi, cine știe? Deci suntem sclavi și trebuie să ne băgăm în cap acest lucru dacă vrem să avansăm la următorul nivel. În caz contrar riscăm să fim sodomizați la nesfârșit de alții cu simțul lipsei de scrupule mult mai bine dezvoltat.

Dreptul statului de a taxa este un drept moștenit din Antichitate, moment când au apărut primele state iar ultimii anarhiști au fost uciși sau intimidați până la supunere.Taxarea cetățenilor este o formă de jaf, mai ales că nu avem niciun control asupra a ce face statul cu banii noștri. În SUA impozitul pe venit este considerat ilegal de mulți cetățeni, iar mulți yankei fac un motiv de mândrie din neplata taxelor evadând cu mult succes din calea agenților Fiscului. Aaron Russo e unul dintre exemple dar sunt muți alții asemenea lui. Nu spun NU socialismului dar taxarea excesivă a cetățenilor face ca mulți oameni să muncească și nu să trăiască. Muncesc doar pentru a avea ce mânca sau unde dormi și cam atât. Dacă asta e VIAȚA înseamnă că nu am prins ideea. Deci suntem sclavi. Și altceva?
Stăpânii noștri ne consideră sclavi și ca orice stăpân adevărat păstrează pentru folosul propriu cele mai interesante jucării iar maselor hămesite li se dau resturi. Mă refer la noile descoperiri științifice care sunt doar în posesia Ocultei mondiale în timp ce noi, oamenii mici, trăim încă în epoca de piatră. Să fim siguri că Oculta mondială călătorește pe Marte și în alte sisteme solare. Să fim siguri că cele mai noi descoperiri medicale sunt ținute secrete și folosite doar când un boșorog ca David Rockefeller are nevoie de o operație pe cord deschis. Nu te consideri sclav? Ar trebui să o faci deoarece stăpânii tăi o fac și râd de tine pe ascuns!

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d