Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
De frica imigrantilor, austriecii au golit magazinele de arme – Jurnalul24

De frica imigrantilor, austriecii au golit magazinele de arme

Rate this post

In Austria, magazinele cu arme au fost luate cu asalt de cumparatori, in contextul agravarii crizei refugiatilor. Majoritatea cumparatorilor sunt femei care, speriate de faima de violatori a imigrantilor musulmani se pregatesc pentru ce este mai rau. Si spray-urile cu piper sunt la mare cautare in randul austriecelor.
arme austrieci
Daca pana acum cumparatorii de arme erau in majoritate sportivi sau padurari, situatia s-a schimbat. In Cehia, tara afectata deasemenea de valul de refugiati, un post de televiziune raporta ca toate armele cu teava lunga au fost epuizate si ca principalii cumparatori sunt femei.

Intreaga Europa de Vest se confrunta cu un val de violuri, multe din ele provocate de imigrantii musulmani.Suedia este considerata tara europeana cu cel mai mare numar de violuri, 53 la suta de mii de locuitori. Este depasita in clasamentul mondial doar de Lesotho cu 91 de violuri la suta de mii de locuitori.

Refugiatii violatori se bucura si de complicitatea autoritatilor. Politia germana de pilda a inchis ochii la nenumaratele cazuri de viol, si asta de frica sa nu dea apa la moara celor care critica politica pro-migratie adoptata de guvern.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!