De unde cumperi huse iPhone 6S? Magazine fizice VS magazine online

Rate this post

Probabil nu mai este necesar să subliniem importanța huselor și a foliilor de protecție. Rolul pe care îl îndeplinesc se subînțelege din denumire și nu poate fi contestat. Dacă diversitatea modelelor de huse și folii pune în încurcătură unii utilizatori, de cele mai multe ori apare și o altă dilemă: e mai indicată achiziția de huse din magazine fizice sau din cadrul celor online? Tratăm problema din punct de vedere al huselor pentru iPhone 6S – un model de smartphone ales aleatoriu (argumentele prezentate în continuare se aplică indiferent de brand sau model).

Magazin fizic VS magazin online: DIVERSITATE

Din acest punct de vedere, chiar și atunci când vine vorba doar despre huse iPhone 6S, câștigătorul detașat este magazinul online. Într-un magazin fizic nu vor putea fi prezentate nicicând modele atât de diversificate de huse smartphone precum în unul online. Spațiul necesar pentru prezentarea modelelor, dar și stocul de produse ar ocupa mult prea mult, însă în cazul unui magazin online lucrurile sunt mult mai simple.

Utilizatorii aflați în căutarea de huse iPhone 6S (pentru a păstra exemplul inițial) au acces în cadrul unui magazin online la modele foarte diverse de huse, dar și multe alte accesorii destinate acestui model de smartphone (și nu numai).

Magazin fizic VS magazin online: CONFORTUL ACHIZIȚIEI

Găsirea unei huse iPhone 6S potrivite poate însemna foarte multe drumuri și căutări în diverse magazine fizice. Acest lucru poate cauza un disconfort, dar și frustrări după fiecare vizită la un magazin în care pur și simplu nu a fost găsită husa potrivită.

Pe de altă parte, accesarea unui magazin online de huse iPhone 6S poate fi făcută din confortul propriei locuințe, de la birou sau din autobuz – în fapt de oriunde este disponibilă o conexiune la internet. Într-o manieră mult mai confortabilă, orice utilizator poate găsi husa potrivită foarte ușor.

Fizic VS online: COST DE ACHIZIȚIE

Orice proprietar de smartphone este atent și la capitolul preț atunci când vrea să investească într-o husă. Având în vedere timpul necesar găsirii uneia într-un magazin fizic, dar și deplasările repetate în diverse locații, devine evident faptul că achiziția în acest sistem este mult mai costisitoare.

Prețurile practicate în magazinele online pot părea mai mari decât s-ar aștepta unii cumpărători, însă realitate e cu totul alta. În sfera online domină promoțiile și discount-urile, se oferă gratuitate la transport dacă se depășește o anume valoare a comenzii, iar efortul deplasării este anulat.

Nu în ultimul rând, timpul livrării reprezintă un alt aspect la care trebuie să fie atenți cei care caută huse iPhone 6S (și nu numai). Majoritatea magazinelor online (de exemplu www.stifler.ro) care comercializează huse și accesorii smartphone colaborează cu firme de curierat rapid, care pot livra în maximum 48 de ore comenzile. Ce poate fi mai simplu decât să cauți online husa dorită, să o comanzi și apoi să aștepți curierul să ajungă cu coletul? Indiferent de modelul sau modelele căutate, o astfel de soluție e mult mai avantajoasă. Deși mai există încă persoane care preferă să cumpere direct din magazine fizice, cele online continuă să câștige tot mai mult teren, în orice sferă de activitate, inclusiv în segmentul accesoriilor pentru smartphone-uri.

error: Content is protected !!