Deschiderea porților Haosului-Europa și invazia musulmană

Rate this post

Propaganda Uniunii Europene ne spune să fim toleranți și să acceptăm invadatorii musulmani. Trebuie să o facem, vezi Doamne, în numele diversității și ospitalității. Indiferent că jihadistul care ne e vecin poate arunca în aer întregul cartier în următoarea dimineață. Din păcate liderii europeni care promovează diversitatea joacă un joc pervers. Ca în orice dictatură, doctrina Noii Ordini Mondiale nu este diversitatea ci uniformitatea și acceptarea unui standard universal de către toți cetățenii. Scopul final nu este deci multiculturalismul și diversitatea ci o singură cultură monolitică și acceptată de Noua Ordine Mondială. Pe măsură ce Europa moare, se împlinește și visul contelui Kalergi de creare a unui amestec multietinic hibrid care nu se poate opune conducătorilor statului acceptând în final să fie dominat de aceștia.

Atentatele teroriste din Anglia par să fi găsit un teritoriu fertil dar și niște guvernanți deciși nu să pună capăt migrației din Orientul Mijlociu ci dimpotrivă să o încurajeze și să taie și mai multe drepturi și libertăți ale cetățenilor. Propunerea premierului englez de a reglementa Internetul ca răspuns la atentate este o astfel de măsură care lovește în libertățile de bază precum este dreptul la liberă exprimare. În urma reglementării draconice a Internetului nu vor avea de suferit jihadiștii (care vor găsi căi noi de a comunica și a-și face propagandă) ci media alternativă care este ostilă Sistemului și Noii Ordini Mondiale. Ca dovadă că islamiștii sunt protejați aducem numeroasele cazuri de oameni care au fost amendați sau luați în evidență de poliție pentru că au postat comentarii anti-islam pe site-urile de socializare.

Și alături de invadatorii musulmani îl găsim pe omniprezentul George Soros ale cărui ONG-uri pun umărul la aducerea invadatorilor din Africa, peste Marea Mediterană, și în Europa. Este suficient ca o barcă cu invadatori să se depărteze de țărmul african doar 12 kilometri pentru ca apoi să trimită un semnal persoanelor care sunt gata să îi aducă pe pământ european.
Dacă atentatele teroriste vor continua în Occidentul virgin la astfel de atrocități ne putem aștepta la reacții extreme ale populației din respectivele țări, reacții care pot escalada în război civil. Dar poate tocmai asta și doresc liderii Ocultei mondiale: Haos…Pentru ca apoi să vină și să aducă Ordine lor în acest Haos.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: