Dezvăluirile unui bancher al Noii Ordini Mondiale

Rate this post

Un interviu face vâlvă în media alternativă, protagonistul său, bancherul olandez Ronald Bernard facând dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale. Deși nu sunt ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă precum și faptul că elitele ne consideră niște paraziți sau mâncători inutili sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri pe care îi credem un exemplu de moralitate. Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați desăvârșiți, însă așa cum recunoaște Bernard, el nu a trecut acest examen dovedind că are conștiință. Bancherul olandez afirmă că motivul pentru care s-a despărțit de amicii săi elitiști erau copii victime ale pedofililor din rândul elitei dar și ale sacrificiilor către zeii lor întunecați.

Accesul în rândul Illuminatilor se face treptat: prima dată o femeie, apoi un bărbat pentru a trece apoi la copii. Oculta mondială dorește astfel să îi aibă la mână pe cei ce fac parte din rândul ei, o acuzație de pedofilie fiind cea mai mare sperietoare pentru cei ce fac parte din Elită. Numai astfel întregul mecanism merge ca uns iar Agenda Noii Ordini Mondiale avansează fără oprire.
Ronald Bernard spune în același interviu că liderii noștri sunt sataniști-luciferieni, ritualurile în cadrul cărora se fac sacrificii umane și sunt violați copii fiind deci ceva obișnuit pentru ei.

Interviul cu bancherul olandez nu a atras atenția mass-mediei din Occident, deși ar fi trebuit să o facă, dar poate singurul motiv pentru care nu a făcut-o este faptul că mass-media este deținută de aceeași pedofili și sataniști care ne conduc. Pedofilia în rândul elitelor este ceva obișnuit în Occident, persoane importante din politică, presă sau industria de divertisment fiind pedofili cu multe victime la activ. Cazul faimosului prezentator Jimmy Saville din Marea Britanie este relevant în acest sens.

Pentru cei ce nu cred în Satana sau Lucifer, trebuie spus că Elitele chiar cred în entități malefice cărora le dedică sacrificii umane. Unii elitiști au afirmat că își datorează averea și faima lui Lucifer, în schimbul acesteia vânzâdu-și sufletul.

Marturia lui Bernard este credibilă deoarece bancherul olandez este o persoană destul de cunoscută în țara sa. Dacă el va fi crezut sau nu rămâne de văzut însă mulți se vor trezi la cruda realitate văzând lumea cu alți ochi.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: