Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
DNA revine la Mitropolia Olteniei. Au loc percheziții în locatii care se afla in subordinea ”Mitropolitului Academician” – Jurnalul24

DNA revine la Mitropolia Olteniei. Au loc percheziții în locatii care se afla in subordinea ”Mitropolitului Academician”

Rate this post

Sfantul Sinod s-a intrunit vineri la Bucuresti iar Mitropolitul Irineu al Olteniei, al doilea mare prelat anchetat de procurorii D.N.A, nu a fost prezent la eveniment, motivul a fost alta descindere a procurorilor DNA la care Mitropolitul a trebuit sa ia parte! Surse din cadrul Mitropoliei Olteniei ne-au declarat ca de aceasta data descinderea a fost una oficiala deoarece procurorii au fost imbracati in uniforma cu insemnele M.A.I la care se adauga numele Directiei Generale Anticoruptie. Pe langa administratia Mitropolitana, procurorii au descins si in alte locatii care se afla in subordinea ”Mitropolitului Academician”. Astfel, imediat dupa vizita la resedinta mitropolitana, procurorii s-au mutat la CAMINUL EPARHIAL RENASTEREA.

Acesta a fost transformat in azil de batrani subordonat Mitropoliei Olteniei, dar care a beneficiat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, prin Axa prioritară 8, cu finanţare europeană şi a avut valoarea totală de aproape 4.000.000 de lei, dintre care aproximativ 3.100.000 de lei au reprezentat valoare nerambursabilă. De aceasta restaurare s-a ocupat chiar unul din fostii consilieri ai Mitropolitului Irineu, anume Pr Viorel Dica. In perioada acestuia s-au mai efectual lucrari de restaurare la Casa Bengescu respectiv Casa Firmilian!

Preotul Dică Viorel – consilier constructii si patrimoniu, o buna perioada de timp, a suplinit si functia de consilier economic, dar suntem obisnuiti ca subalternii Mitropolitului Irineu sa nu spuna intotdeauna adevarul in ciuda faptului ca sunt preoti, sau poate preotia pentru sfintiile lor este numai o afacere? dica-viorel

Acelasi consilier s-a ocupat de majoritatea licitatiilor care sunt supuse investigatiilor procurorilor anticoruptie, de comisiile de receptie ale Mitropoliei, de C.A.R , de depozitul de materiale de constructii al mitropoliei avandul-l ca secretar pe Dl Bădescu Georgică, actualul consilier prin care s-au executat toate platile la negru (reprezentand toate lucrarile agrigule pentru via Segarcea) platile la negru catre Vasiliada prin intermediul unor carti de identitate de la diversi oameni ai strazii sub forma unor asa zise ajutoare sociale, in realitate ele nu au fost distribuite! Aceste persoane nu aveau nici un rol în ingrijirea Viei Segarcea, fiind doar paravan pentru platile fictive!

Tot in subordinea acestuia a fost si biroul de proiect pentru fonduri Europene prin Silviu Cicsan, adevarat artizan al jongleliilor legislative cu bugete de la stat. S-a ocupat de licitatiile cu agenti economici dar cu spatii comerciale amplasate la Catedrala din cartierul Craiovita si alte locatii! Cat a fost la comisiile de receptie, am vrea sa verifice si comisia care s-a facut la biserica Eroii Neamului, unde s-a pus tabla zincata peste care s-a dat cu grut si a fost vopsita, iar in acte Mitropoliei apare la achizitii, tabla de cupru,! Acesta este numai un exemplu din cele multe. Giorgica badescu , actualul sef de depozit si constructii, cunoscator al tuturor platilor la negru, fara suport legal pentru care cele mai multe detalii impotriva lui le poate da chiar casiera Mihaela care tinea o contabilitate dubla a platilor efectuate direct din dispozitia mitropolitului!

Autor: necunoscut

error: Content is protected !!