Donald Trump, apostolul Haosului

Rate this post

Ca să ne dăm seama de puterea pe care o are Oculta mondială asupra președintelui american, oricare ar fi el, trebuie să ne amintim cuvintele Dr. Richard Day, un angajat important al familiei Rockefeller. Day spunea în 1969 la o adunare a medicilor pediatri din Pittsburgh: “Oficialii aleși sunt influențați într-un asemenea mod, încât nici nu realizează aceasta și îndeplinesc planuri care au fost făcute pentru ei, crezând că ei sunt autorii acestor planuri. Dar de fapt ei sunt manipulați în moduri pe care nu le înțeleg.”

Donald Trump are toate motivele să fie paranoic mai ales că a început să capituleze aruncând pe apa sâmbetei promisiuni făcute în campanie. Trimiterea de trupe și tehnică militară în număr mare la granița cu Rusia anulează din start promisiunea făcută în campanie cu privire la o relație mai apropiată cu statul euro-asiatic.

Trump a promis și o reinițializare a dialogului cu Coreea de Nord dar din păcate a capitulat și în acest caz. SUA trimite trupe, bombardiere nucleare și organizează exerciții militare împreună cu Coreea de Sud în această regiune. Acestea au rolul de a întărâta statul comunist din nordul peninsulei Coreea riscul unui război, chiar nuclear, fiind foarte ridicat.

De ce a capitulat Trump și în acest caz?

Greu de spus, deși președintele american se ține de cuvânt lucrând la aducerea economiei americane pe linia de plutire. Nu există un risc semnificativ de izbucnire a unui război mondial în acest moment, însă tensiunile dintre China și SUA pot duce la declanșarea unui conflict regional, așa cum afirma Rand Corporation într-un articol publicat destul de recent. Din nefericire trimiterea de trupe la granița de vest a Rusiei va crește tensiunea între marile puteri. Dacă se continuă în acest mod există riscul unei apropieri sau chiar a unei alianțe între Rusia și China contra Vestului, alianță dezlănțuită contra Vestului într-un devastator conflict mondial.

Este greu de afirmat cu siguranță dacă SUA intenționează în acest moment atacarea Coreei de Nord și o schimbare de regim la Phenian, însă e destul de sigur că acest lucru se va face peste cadavrul Chinei comuniste.

Nu trebuie să uităm că think-tank-ul Project for the New American Century recomanda încă din anul 2000 o schimbare de regim în China. Este ciudat acest lucru deoarece China a făcut mari servicii cauzei Ocultei mondiale de-alungul timpului. Explicația ar putea rezida în faptul că Republica Populară Chineză a încălcat promisiunea făcută în trecut globaliștilor de a nu-și crea și dezvolta capacități militare. Oculta mondială îi dăduse voie Chinei să se dezvolte din punct de vedere economic fără a-și dezvolta forța militară. Din punct de vedere al Agendei Ocultei Mondiale China Comunistă și-a trăit traiul și și-a mâncat mălaiul. Dar momentul în care va cădea China comunistă este greu de prevăzut.

Din nefericire prin măsurile pe care le aplică pe plan internațional Trump provoacă haos și tensiune făcând jocul Ocultei mondiale. Dacă o face dinadins sau nu este din nou greu de spus. Dar Agenda merge mai departe cu Trump sau fără Trump.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: