Donald Trump în căutarea Noii Ordini Mondiale

Rate this post

Tentativa de asasinat executată ieri asupra unor senatori republicani (senatorul american Steve Scalise fiind rănit) este încununarea unei ofensive a mass-mediei americane asupra lui Donald Trump și a Partidului Republican. Când canale de televiziune americane precum CNN pun pe post clipuri cu Donald Trump decapitat este o mare problemă. Problema se agravează când așa-zise vedete precum Madonna, Snoop Dogg sau Mickey Rourke, aflate în solda Partidului Democrat (de fapt partid comunist), îl amenință pe Donald trump cu moartea și cu alte acte violente putem să realizăm ușor că publicul american intoxicat cu divertisment și propagandă va acționa într-un fel. Se pregătește asasinarea lui Trump și prin piese de teatru care îl înfățișează pe președintele american ucis de asasini profesioniști. Publicul este astfel aclimatizat cu o anumită stare de lucruri iar mass-media americană care incită la astfel de crime ar trebui declarată organizație teroristă dar din nefericire scapă ușor.

Atentatorul la viața senatorilor republicani a fost programat mai mult ca sigur de mass-media americană dar din nefericire nu este un caz unic. Ne putem aștepta la agitații puternice în această vară multe dintre ele alimentate de banii unor moguli precum George Soros. Dacă aceste agitații vor escalada în război civil, așa cum afirmă unii, este greu de spus. Din nefericire ofensiva media împotriva lui Trump nu va înceta decât în momentul în care acesta va pleca de la putere, indiferent în ce mod o va face.Un eventual război civil în America între simpatizanții de stânga(comuniști) și conservatori (sau constituționaliști) se va încheia mai mult ca sigur cu victoria constituționaliștilor din rândul cărora fac parte mulți veterani ai Armatei Americane.

Donald Trump nu este deci pe placul Noii Ordini Mondiale deoarece nu poate fi controlat în totalitate așa cum ar fi fost Hillary Clinton contracandidata lui la recent încheiatele alegeri prezidențiale. Dacă nu au putut să îl demită folosind cartea contactelor cu Rusia, liderii Noii Ordini Mondiale ar putea deci folosi cartea asasinării. Dar și aceasta este o carte periculoasă deoarece globaliștii se pot aștepta la riposta simpatizanților lui Trump care sunt foarte numeroși și din rândul cărora fac parte, din nou, mulți veterani ai armatei americane. Lucrurile pot escalada rapid într-o direcție periculoasă mai ales că spectrul unei noi recesiuni economice este la orizont.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: