Dotări complete pentru o fermă modernă

Rate this post

Dacă în trecut fenomenul de urbanizare atrăgea mare parte a populației din mediul rural către orașe, prezentul este caracterizat de o tendință inversă. Desigur, se păstrează atracția manifestată de marile metropole, însă numărul celor ce caută să evadeze din agitația urbană este în creștere.

Retragerea către mediul rural este o opțiune la care recurg cei mai mulți. Viața la țară aduce liniștea căutată, asigură și un minim necesar de produse obținute pentru consum propriu. Dintre cei care aleg această variantă, există și persoane care doresc să transforme agricultura într-o afacere. Desigur, este necesară trecerea de la agricultura de subzistență la cea performantă, cu echipări și dotări corespunzătoare, pentru a obține randamentul necesar susținerii unui business în domeniu.

Pentru a cultiva terenuri arabile ori pentru a îngriji și crește animale sunt necesare numeroase utilaje, de preferat cât mai performante. Dincolo de dotările tehnice însă, există o serie de dotări de bază, dar și elemente mai moderne ce pot să transforme cu adevărat o simplă fermă în una aliniată la tendințele actuale. Mai multe detalii ne oferă specialiștii superfarmland.com.

Care sunt acele articole pentru ferma care nu trebuie să lipsească din arsenalul celor pasionați de zootehnie? Să vedem ce prezintă oferta celor de la superfarmland.com din acest punct de vedere.

Unelte agricole

Deși mare parte a muncii într-o fermă se realizează cu ajutorul uneltelor mecanizate, din dotările necesare nu pot lipsi și clasicele unelte agricole. Este vorba despre lopeți, furci, coase, scafe pentru hrănirea animalelor, găleți, greble și multe altele. Munca manuală nu poate fi 100% înlocuită de cea mecanizată în cadrul unei ferme, iar asemenea unelte sunt absolut necesare chiar și pentru una ce se înscrie în rândul celor moderne.

Aparate de măsurat umiditatea

Aceste echipamente simple își dovedesc utilitatea în situații multiple. Indiferent dacă este vorba despre măsurarea umidității în diverse zone și sectoare ale fermei, ori chiar în cadrul gospodăriei, îndeplinesc această misiune cu succes.

Din seria produselor prezente în această categorie se remarcă aparatul pentru măsurarea umidității în fân și paie, aparatul de măsurare a umidității din cereale sau termometrul higrometru, care indică atât temperatura, cât și nivelul umidității din aer, arătând oricând dacă valorile acestor parametri ies din limitele de confort.

Cântare

Nelipsite din dotările oricărei ferme echipate complet, acestea pot măsura cantitatea de produse obținute, pot cântări alimente si greutatea animalelor și se prezintă sub diverse forme, în funcție de scopul utilizării: cântar suspendat cu cadran, cântar tip platformă, cântar spring, cântar cu scală digitală, cântar de masă, cântar pentru animale etc.

Sisteme și echipamente de iluminare fermă

Utilitatea lor este de necontestat și pot fi găsite în cadrul site-ului superfarmland.com în forme diverse: proiectoare led, girofaruri, sisteme de iluminare cu panouri solare, lumini infraroșii pentru noapte, led-uri pentru utilaje agricole, pentru grajduri ori alte incinte.

Supraveghere video pentru ferme moderne

Întrucât o fermă modernă poate fi destul de vastă din punct de vedere al suprafeței, iar proprietarii și administratorii trebuie să monitorizeze activitățile desfășurate, sistemele de supraveghere se dovedesc aliatul ideal în acest caz.

Variantele sunt diverse și în cadrul acestei categorii, de la camere video cu infraroșii, pentru noapte, până la camere video 360° sau care pot fi monitorizate prin conexiune la internet.

Alte lucruri necesare într-o fermă modernă

Seria produselor disponibile în cadrul site-ului superfarmland.com nu se limitează însă doar la unelte și articole de bază pentru fermă. Există disponibile în cadrul site-ului peste 7000 de produse pentru cresterea animalelor, printre care se numără, spre exemplu, și următoarele:

  • Garduri electrice
  • Instrumentar veterinar
  • Solutii pentru combaterea dăunătorilor
  • Sisteme de aerisire
  • Mașini de tuns animale
  • Echipamente de protecție
  • Adăpători anti-îngheț etc.

Toate aceste articole nu au decât un singur scop: cel de a-i susține și de a-i ajuta pe cei care aleg să se retragă către mediul rural și să gestioneze cât mai eficient activitatea din cadrul fermei pe care o administrează. Pentru mai multe detalii și pentru a se informa care sunt toate dotările ce nu trebuie să lipsească din cadrul unei ferme moderne, doritorii sunt invitați să acceseze site-ul menționat – www.superfarmland.com.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: