După controversa cu rochia, apare o nouă dilemă pe reţelele de socializare: acestă pisică urcă sau coboară?

Rate this post

Așa cum sa întâmplat cu rochia alb cu auriu, sau albastru și negru, există acum o nouă problemă de cotitură pe rețelele de socializare. În scurt timp, fotografia a devenit un subiect de discuție viral pentru utilizatorii rețelelor de socializare.
pisica pe scari

Este un efect optic generat de o fotografie, în imagine este o pisică pe o scară … dar pisica, urcă sau coboară? Lipsa referințelor externe împiedică stabilirea exactă a acțiuni pisici este ascendentă sau descendentă.

În acest moment, pisica a revoluționat deja rețelele de socializare. Toţi sunt de acord că este greu de stabilit acţiunea exactă a pisici dar imaginea a stârnit controverse aprige, părerile sunt împărțite, unii spun că pisica urcă, alţi susţin contrariul. Urcă sau coboară? Este întrebarea la care nimeni nu a ajuns la un consens.

Dezbaterea reamintește de rochia postată pe Tumblr de cântăreața Caitlin McNeill, după ce a observat că prietenii ei au văzut culori diferite ale rochiei. În scurt timp, fotografia a devenit un subiect de discuție viral pentru utilizatorii rețelelor de socializare, care se contrazic în privința culorilor rochiei, dar și în privința metodei folosite pentru a schimba culorile imaginii. Hashtagul „TheDress” este folosit de utilizatorii Twitter din toată lumea.

Între participanții la dezbatere, s-au numărat și celebritățile Kim Kardashian și Kanye West. Dacă Kim a spus că rochia este albă și aurie, soțul ei, Kanye, a contrazis-o.

Voi ce părere aveţi, pisica din imagine urcă pe scară sau coboară pe scară?

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: