Evenimente si campanii de marketing pline de magie

Rate this post

Dupa titlu probabil ca esti nedumerit despre ce e vorba, nu conteaza, fii pe faza si citeste mai departe despre legatura intre o campanie de marketing de succes si magie. Pentru a avea o campanie de marketing de succes, un eveniment corporate, o petrecere de succes, poti apela la mici trucuri cu ajutorul unui magician.

Este evident, cand organizezi o petrecere, eveniment, o campanie, etc. ai nevoie in primul rand de o idee noua si o viziune de ansamblu. Dar dupa ce ai stabilit toate acestea, vei observa ca trebuie ceva in plus. Poti opta pentru un magician si echipa lui, ei vor schimba si vor aduce magia in oricare eveniment propus.

Petrecere de copii. Sa organizezi o petrecere de copii poate fi stresant, trebuie sa te gandesti la diferite tipuri de mancaruri si la activitatiile pe care le pot face copiii. Daca ai ales serviciile unui magician, cu siguranta petrecerea va iesi perfecta si copii alaturi de parinti se vor bucura si se vor distra. Cu ajutorul baghetei magice, copii pot sa se bucure de mici surprize care vor aparea din jobenul magic.

Campanii de marketing. Magicianul si echipa lui te pot ajuta si in campaniile de marketing sau la evenimente de lansare produse sau servicii. In felul acesta produsul tau va avea parte de o prezentare inedita, pe care toata lumea o va tine minte. In plus, invitatii de la eveniment nu se vor plictisi si se va interactiona tot timpul.

Daca ai optat pentru un eveniment plin de magie, atunci este posbil ca filmarea evenimentului sa ajunga virala pe diferite platforme de socializare, asa iti vei face publicitate si acolo.

Ideile magice ale echipei Lorenzo – Cristian au revolutionat stilul campaniilor de marketing pentru diverse companii. Echipa creeaza anumite efecte care sunt folosite pe domeniul public pentru a atrage atentia asupra sloganului, mesajului promotional, iar trecatorii, publicul sunt atrasi si filmeaza, fac poze iar mai apoi posteaza pe retele de socializare, facand totul viral.

Poti profita de talentul si creativitatea acestei echipe magice inclusiv la evenimente corporate, care de obicei stim cu toti cat pot fi de simple si plictisitoare. Descopera de acum la evenimentele si petrecerile tale talentul si trucurile impresionante ale acestei echipe.

error: Content is protected !!
%d