Exista si oameni simpli fara haine si bijuterii la moda

Rate this post

Cand vine vorba de stilul fiecaruia dintre noi nu ar trebui sa fim atat de duri si sa criticam atat de mult alegerile pe care cei din jurul nostru le fac. Este adevarat, unii nu fac cele mai bune alegeri, insa nu ar trebui sa ii catalogam drept niste persoane mai putin interesante care nu au gusturi in materie de moda. Poate nu sunt adeptii trendurilor in moda care face furori in momentul de fata, probabil ca nu acorda o atentie deosebita  modului in care isi aleg hainele si accesoriile, poate ca nu ii avantajeaza, insa dincolo de acest aspect pot fi niste persoane extraordinare care sa te impresioneze prin personalitatea lor.

Pe langa faptul ca acest tip de persoane nu sunt interesate sa poarte cele mai sofisticate haine si sa fie in tendinte, cand vine vorba de bijuterii si accesorii putem spune ca nici din acest punct de vedere nu sunt foarte deschise spre ceva sofisticat, iar un medalion de argint este suficient pentru ei cand vine vorba despre accesorii.

Chiar daca vedem mereu in jurul nostru persoane care cauta cu disperare haine si bijuterii si accesorii, mai sunt si cei pentru care aceste lucruri nu aduc nicio satisfactie. Pentru ca hainele sunt esentiale, isi vor cumpara acele articole de care au nevoie si nimic in plus, nu vor fi interesate de piese vestimentare doar pentru ca sunt la moda. Iar cand vine vorba de bijuterii sau accesorii, abia daca vor avea o pereche de cercei simpli, eleganti, un inel si un lantisor simplu cu un medalion de argint.

De cele mai multe ori, aceste persoane sunt personalitati interesante, parca atipice pentru ca nu sunt interesate atat de mult, cum suntem noi, de tot ceea ce inseamna tendinte in moda. Principiile dupa care se ghideaza in viata sunt de obicei experientele si nicidecum lucrurile acestea materiale cum sunt piesele vestimentare si accesoriile care se demodeaza. Acestia investesc in propria persoana si nu in imaginea lor.

Si daca stam si ne gandim, putem observa cat suntem de disperati sa avem cele mai frumoase haine, sa fim mereu in tendinte si sa avem cele mai frumoase bijuterii. Si de ce nu am fi, atata timp cat exista atat de multe alegeri. Nu ne multumim doar cu un simplu medalion de argint, ci ne dorim bijuterii mai sofisticate, bijuterii unicat, sau bijuterii cu pietre semipretioase.

Pana la urma fiecare alegere tine de fiecare dintre noi. Daca unii se simt mai bine cu haine si bijuterii simple, altii se simt mai increzatori si fericiti atunci and poarta acele haine care sunt in tendinte si bijuterii de care are toata lumea. Oricare alegere este potrivita atat timp cat fiecare dintre noi se simte bine cu alegerile facute.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: