Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Faceţi cunoştinţă cu „irakianul Rambo”, este cel mai mare coșmar al ISIS – Jurnalul24

Faceţi cunoştinţă cu „irakianul Rambo”, este cel mai mare coșmar al ISIS

Rate this post

Miliţia Irakiană șiită are un erou: Abu Azrael. Înarmat „până în dinţi” nu a putut fi învins până acum de niciun terorist din statul islamic.
El este Rambo a rezistenței irakiene împotriva terorii. Abu Azrael este denumit „Îngerul Morții” – al luptătorilor din statul islamic (ISIS). În vârstă de 40 de ani nu numai că arată periculos şi este foarte periculos. „Această legendă a ucis mai mult de 500 de luptători ISIS”, a scris un utilizator pe Twitter (a se vedea Tweet mai jos).
rambo irakian
Cariera lui Abu Azrael suna destul de inofensiv, este un fost profesor universitar, cu master în educatie fizica. În plus, el a fost campion la taekwondo.

Acțiune șiitului erou Azrael îmbunătățit moralul soldaților irakieni și încurajează oamenii din Irak să aibă curaj – un mecanism pe care miliția teroristă ISIS o aplică deja.


Eroul Azrael este o ca o maşinărie perfectă de luptă, dar are în plus o parte slabă: Când nu trebuia să omoare, să duce să aducă în fiecare dimineață cei cinci copii la școală, a declarat el agenției de știri AFP. În vizită la mama lui:

Iată un video cu triumful irakianului Rambo:

error: Content is protected !!