Farsa “11 septembrie” si revenirea la normal…

Rate this post

Desecretizarea celor 28 de pagini referitoare la atentatele din 11 septembrie ce dezvaluie implicarea in evenimente a Arabiei Saudite (si nu a al-Qaida) dar si a altor state precum Israelul se apropie. Trebuie spus ca liderii americani nu fac acest lucru de bunavoie ci obligati de presiunea opiniei publice americane. Pe de alta parte continutul celor 28 de pagini s-a “scurs” pe Internet de ceva timp dand sansa celor care cerceteaza aceste tragice evenimente sa isi faca o imagine de ansamblu cu privire la ele. Astfel pe langa implicarea sauditilor si a Israelului in atentate este evidentiat si rolul NORAD si al serviciilor secrete americane ce au stiut de aceste atentate cu mult timp inainte ca ele sa aiba loc dar nu au actionat pentru a le opri. Ajungem  la concluzia ca aceste atentate si lupta impotriva terorismului ce s-a declansat dupa sunt niste uriase farse create cu scopul de a inainta mai departe agenda statului politienesc planuit de Oculta Mondiala.
11 septembrie 2001 george bush
Acum ca am aflat aceste lucruri, se pun niste intrebari legitime: vor fi oare pedepsiti cei ce au pus la cale aceste atentate? Vor fi retrase toate legile pro-stat politienesc (menite sa ne pazeasca de teroristi, cica) ce au fost inaintate dupa tragicul eveniment (legi precum infamul Patriot Act si alte legi similare care au fost promulgate in toate statele lumii inclusiv in Romania)? Vor fi pedepsiti cei ce au deschis asa numitele inchisori CIA in care au fost incarcerati si multi  oameni nevinovati? Vor fi pedepsiti vinovatii pentru declansarea razboiului din Irak ?

Din nefericire raspunsul la toate aceste intrebari s-ar putea sa fie NU…Sistemul diabolic care a pus la cale aceste atentate nu va desecretiza cu inima usoara cele 28 de pagini …Si nu va renunta la implementarea agendei statului politienesc…Iar politicienii (inclusiv americani) care au fost partasi la acest eveniment infiorator sunt prea pretiosi pentru Sistem pentru a fi sacrificati. Insa in urma publicarii celor 28 de pagini s-a obtinut ceva: mass-media obedienta Ocultei mondiale ce a pus la cale atentatele este extrem de compromisa…Si nu vorbim numai despre mass-media americana ci si de cea din Romania…Sa speram ca in viitorul apropiat vor aparea si documente care vor dezvalui implicarea clara a SUA si a aliatilor sai in crearea si sprijinirea gruparii Stat Islamic. Astfel statul politienesc ce ia fiinta sub ochii nostri pretextand lupta impotriva flagelului terorismului se poate prabusi ca un castel de nisip.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: