“Femeile musulmane trebuie să facă sex cu soții lor, chiar și pe spatele unei cămile”

Rate this post

Un cleric din Malaezia a susţinut recent că femeile musulmane nu au nici un drept să refuze sexul cu soții lor, chiar dacă acestea sunt pe o cămilă. Comentariile sale au provocat indignarea tuturor musulmanilor din Malaezia și a musulmanilor din lumea întreagă.
Perak Mufti Tan Sri Harussani Zakaria

“Nevestele pot refuza să aibă sex cu soții lor doar în perioadele de menstruație”, potrivit unui Hadith, (Hadith, sau hadîth reprezintă consemnarea unei fapte sau spuse a profetului Muhammad) – a amintit în declaraţia clericului Malaezian.

Recent clericul religios Perak Mufti Tan Sri Harussani Zakaria a înfuriat mulţi musulmani din Malaezia și din lumea întreaga cu declaraţia sa: “NEVESTELE POT REFUZA SEXUL CU SOȚII LOR ÎN PERIOADELE DE MENSTRUATIE” care este considerată o încurajare la încălcarea legilor islamice.

Clericul a adăugat: “Profetul a spus că, chiar și atunci când acestea călăresc o cămilă, în cazul în care soțul le cere sex, ele trebuie să accepte”.

Potrivit lui, femeile musulmane au “dreptul” de a respinge cererile sexuale ale soții lor, dar, cu toate acestea, au dreptul de a le forța să se culce cu ei.

“Deci, nu există nici un astfel de lucru precum violul în căsătorie”, a continuat el. “Acest lucru este făcut de europeni, de ce ar trebui să îi urmăm?” a raportat pentru Malay Mail Online.

Violul marital nu este o infracțiune în Malaysia, cu excepția cazului în care soții îşi amenință sau îşi răneşte soția.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: