Fiat “Aegea” (Tipo) vrea să se depășească succesul pe care l-a avut Dacia

Rate this post

Fiat speră că noul său model compact de familie accesibil “Aegea (Tipo)”, care va debuta la Geneva Motor Show în martie, va fi capabil să obțină succesul pe care l-a avut Renault cu marca românescă, Dacia.

fiat aegea lateral
Modelele versiuni “Aegea” standard vor fi eficiente și accesibile la fel ca modele Dacia Logan și Dacia Sandero, însă va concura pe segmentul compact, unde societatea românescă nu va avea reprezentație.

În acest fel “Aegea” nu va avea rivali direcți, a declarat Alfredo Altavilla, reprezentantul Fiat-Chrysler pentru Europa. “Acesta va fi un test pentru piață, deoarece segmentul compact accesibil, practic, nu există în Europa.”
Fiat aegea exterior fata
Până în prezent, nu există informații oficiale, însă se estimează că “Aegea” ar trebui să coste aproximativ 12.000 de euro, atunci când va ajunge pe piață.
fiat aegea interior
Conceptul versiunii sedan Fiat “Aegea” o să fie lansat la Istanbul în luna mai, versiunea își va începe producția de serie în luna noiembrie, cu vânzări în Turcia, dar, de asemenea, în 40 de alte țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Versiunile hatchback și caravan vor debuta la Geneva Motor Show.

Toate variantele “Aegea” vor avea la bază platforma mica și largă Fiat care este folosită pentru modele “500L” și “500X”, dar și pentru Jeep Renegade.
Fiat aegea exterior poza

error: Content is protected !!