Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Film: Freaks (1932) singurul film interzis în cinematografe timp de 40 de ani – Jurnalul24

Film: Freaks (1932) singurul film interzis în cinematografe timp de 40 de ani

Rate this post

Freaks, este un film de groază american din 1932 produs și regizat de Tod Browning. El depășește la propriu pelicula celebrului Kubrick intitulat Full Metal Jacket (1987).

Versiunea originală a filmului, care a avut 90 de minute, a fost considerată prea șocantă pentru a fi lansată, astfel că au fost eliminate câteva scene, rezultând o durată redusă de 64 de minute. Versiunea originală nu mai există.

Freaks rămâne un film antologic, un film celebru, un cult movie timpuriu care reușește ceea ce își propune (emoționează, impresionează si șochează), grație poate tocmai factorului șocant ce susține aceasta dramă, precum și tot amalgamul de sentimente contradictorii induse privitorului.

error: Content is protected !!