Filme de groaza 2015

Rate this post

Anul 2014 am putea să credem ca nu a fost un an atât de bun un an pentru filmele de groaza, în special prin lansarea filmului destul de sumbru Annabelle. Să sperăm că, 2015 va veni cu cele mai bune filme de groază. Fără alte formalități, aici sunt filmele de groază din 2015.

The Lazarus Effect (2015)

Filmul prezintă încercările unui grup de studenţi dornici să descopere secretele creierului uman. Însă atunci când Zoe (Olivia Wilde), una dintre cercetătoare, îşi pierde accidental viaţa colegii folosesc un ser revoluţionar ce reuşeşte să o readucă printre cei vii. Este însă adevărata Zoe cea înviată? Tinerii se văd nevoiţi să lupte din răsputeri pentru a izola „creatura” şi a feri lumea de puterea sa neobişnuită.

Paranormal Activity: The Ghost Dimension (2015)

Ryan, Emily și fiica lor în vârstă de șase ani Leila se muta la Palo Alto, astfel fratele mai mic al lui Ryan Mike, care eeste designer de jocuri video locuieste cu ei, poate începe noul său loc de muncă. Cu toate acestea, își dau seama repede ceva nu este în regulă în noua lor casă.

The Vatican Tapes (2015)

Filmul urmăreşte povestea lui Dudley, o tânără de 27 ani aparent banală ce are un efect devastator asupra oricărei persoane apropiate, toţi prietenii ei sfârşind prin a se răni grav sau chiar ucişi în circumstanţe dintre cele mai bizare. Încercând să desluşească misterul, preotul comunităţii locale descoperă că tânăra este posedată şi cere ajutor pentru a face o exorcizare. Numai că părintele Lozano şi Cardinalul Bruun, venit tocmai de la Vatican pentru a răspunde acestei solicitări neobişnuite, descoperă că spiritul care a posedat trupul tinerei este de fapt un demon satanic din vremuri străvechi, malefic şi mult mai puternic decât şi-ar fi închipuit.
vatican tapes

It Follows

După o relatie sexuală ciudata – o adolescenta se trezește afectata de perturbarea viziuni și sensul inevitabil că ceva o urmareste.
Pentru varsta de 19 ani Jay, toamna ar trebui sa fie la școala.Ea s-a dus cu baieti in week-end la lac. Scopul după un act sexual aparent nevinovat, ea se trezeste afectate de viziuni stranii și sensul inevitabilă că cineva, sau ceva, este urma ei. Confruntați cu această povară, Jay și prietenii ei, adolescentii trebuie să găsească o cale de a scăpa de frica.

Insidious: Chapter 3 (2015)

E atât de terifiant că se poate numi destul de lejer verişorul lui “Grudge” unde încă o bântuială că la carte se va face cu constiiciozitate de către entităţi supranaturale perverse şi băgăcioase. Totuşi dacă rămâi fără fixativ jumătate de ora din filmul ăsta va fi de ajuns să îţi rezolve problema.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: