Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Folii de sticla pentru telefon – de ce sunt mai bune decat cele de plastic? – Jurnalul24

Folii de sticla pentru telefon – de ce sunt mai bune decat cele de plastic?

Rate this post

Daca ai un smartphone si inca nu ti-ai aplicat o folie de protectie pentru ecran, risti sa ii zgarii permanent ecranul. La cumpararea unui smartphone, poti avea folie pe ecranul telefonului sau nu, iar daca nu ai, atunci gandeste-te sa iti cumperi una cat de repede, chiar si una de plastic, ca o solutie provizorie. Desi foliile de plastic sunt mai usoare, ele nu protejeaza impotriva spargerii ecranului, asa ca cea mai buna idee pentru protejarea display-ului la smartphone-uri este folosirea unor folii de sticla securizata.

Daca impotriva zgarieturilor ecranele telefoanelor mai scumpe sunt protejate, impotriva spargerii ecranului e nevoie de o folie de sticla securizata. Fata de foliile de sticla, cele de plastic nu ofera aceeasi senzatie tactila, fiind nevoie de un swipe mai persistent. Folia de sticla securizata ofera aceeasi senzatie tactila pe care o ai cand folosesti telefonul fara nici un fel de folie de ecran.

Foliile de sticla securizata se aplica mult mai usor decat cele din plastic. De fapt cei care au aplicat cel putin o folie de plastic pe un ecran de telefon macar o data stiu cat de enervant poate fi acest proces, mai ales ca la final se poate ca aplicarea sa fie un esec, pentru ca se pot forma bule de aer. In cazul foliilor de sticla, totul este mai usor, ele fiind rigide, ceea ce face ca ele face sa se aseze mai bine pe suprafata ecranului.

 

Concluzia este ca foliile de sticla sunt ceva absolut necesar pentru oricine are un smartphone. Pe langa ca o astfel de folie este putin mai groasa decat cea de plastic, ceea ce inseamna mai multa protectie, ea este si mai usor de aplicat. Confortul utilizarii telefonului este si el imbunatatit. Cand trebuie sa alegi folie de protectie pentru telefon, nu ar trebui sa stai mult pe ganduri. Chiar daca are un pret putin mai mare, merita investitia, pentru ca investesti in durabilitatea telefonului tau. O folie de plastic ar trebui sa fie doar o solutie de moment, asa ca de ce sa mai dai banii pe ea, pentru ca oricum pana la urma vei alege tot o folie de sticla? Viziteaza magazinul Magline si comanda acum o folie!

error: Content is protected !!