Folosirea de sisteme de control al accesului pentru hoteluri

Rate this post

In hoteluri, intimitatea clientilor este foarte importanta, ei fiind singurii care au acces la camere, inafara de personalul hotelului bineinteles. De aceea se incearca folosirea cat mai mult a sistemelor de control de acces pe baza de cartela de proximitate. Un astfel de sistem are o incuietoare pentru hotel ce include o broasca cu cuplaj electromagnetic. Broasca aceasta se instaleaza ca una obisnuita, diferenta fiind tehnologia folosita. Un astfel de sistem modern este ideal pentru a limita accesul in hoteluri, doar persoanele care au cartela putand intra, iar asta intr-un mod extrem de convenabil.

Accesul in hotel nu inseamna doar accesul in camera, ci si sa ai acces la sala de fitness, tenis de masa, piscina si alte astfel de facilitati. Din aceasta cauza este nevoie de un sistem avansat de control al accesului din punct de vedere al tehnologiei folosite, dar care sa fie foarte simplu de utilizat si sa nu dea batai de cap clientilor si personalului hotelului.

Cu siguranta se mai foloseste inca si clasicul sistem de inchidere cu chei in multe hoteluri, insa acesta are dezavantaje. De exemplu, mecanismele de inchidere trebuie schimbate frecvent, iar personalul trebuie sa poarte inele mari cu multe chei destinate clientilor.

Incuietorile pe baza de cartela de acces sunt mult mai convenabile atat pentru clientii hotelurilor, cat si pentru personalul acestora. Astfel, se poate face foarte usor o repartizare a accesului, fiecare posesor de cartela de proximitate avand acces la anumite spatii din hotel. De exemplu, echipele de curatenie au acces la camerele clientilor si la spalatorie. Bucatarii au acces la bucatarie, iar ospatarii atat la bucatarie cat si la camerele clientilor.

La fel cum mecanismele incuietorilor clasice sunt schimbate dupa ce un client pleaca, cartelele de acces in camere sunt dezactivate, pentru a nu permite clientilor care au plecat sa aiba in continuare acces la camere.

Un sistem de control al accesului in hoteluri cum este cel pe baza de cartele de proximitate permite accesul facil si discret in camerele de hotel si nu numai. El simplifica lucrurile pentru clienti si personal, ajutand clientii hotelului sa aiba mai multa intimitate si sa se simta mai in siguranta.

Daca esti in cautarea unor astfel de mecanisme, descopera diverse sisteme de control al accesului si inchuietori pentru hotel, la Ordis.

error: Content is protected !!
%d