Foto: exhumarea cadavrelor din gropile comune dezvăluie oroarea Statului Islamic din Tikrit

Rate this post

Echipele criminalistice din Bagdad, Irak continuă exhumarea în masa din gropile comune a zecilor de rămășițele a oamenilor care ar putea fi printre cei estimaţi la 1.700 de irakieni, foşti cadeți ai forțelor aeriene care au fost masacrați de forțele statului islamic anul trecut, ne aminteşte de atrocitățile comise de grupul extremist. Imaginii explicite.
morti in gropile comune irak

Cei 1.700 de soldați au fost capturați în iunie de către extremiștii atunci când au încercat să părăsească tabără Speicher, o bază aeriană la margine de Tikrit, utilizate în trecut de trupele americane. Episodul a avut loc în timpul unui atac al miliției care a copleşit forțele de securitate și armata, care sa prăbușit în timp ce ISIS prelua marile orașe și orașe din nordul și vestul Irakului.
schelete tikrit

După ce au preluat aceste obiective extremişti milițiilor au publicat pe internet imagini explicite în care masacrau zeci de soldați după descărcarea prizonierilor din camioane iar apoi îi forțau să se întindă cu fața în jos într-un șanț superficial, cu mâinile legate la spate.

În alte videoclip publicat un om înarmat împuşcă soldaţi unul cate unul iar apoi aruncă corpurile lor in râul Tigru.
După săptămâni de lupte grele, forțele irakiene și milițiile șiite aliate, a reușit să recâștige controlul asupra Tikrit.
schelet de mana tikrit
dezhumare tikrit
dezhumare tikrit irak
dezhumare irak

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: