Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Fratele mai mare și-a vândut surioara de 14 ani pentru 300 de euro – Jurnalul24

Fratele mai mare și-a vândut surioara de 14 ani pentru 300 de euro

Rate this post

În ziua de 20 septembrie 2017, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii trafic de minori.

În anul 2013, bărbatul, pe fondul unor probleme financiare, a luat hotărârea să o vândă pe sora sa, în vârstă de 14 ani, concubinei sale, inculpata Ostafe Jana Elena, contra sumei de 300 euro. Cei doi inculpați au indus-o în eroare pe persoana vătămată, spunându-i că urmează să se deplaseze împreună cu Ostafe Jana Elena în vacanță în Turcia, sens în care părinții persoanei vătămate minore au dat o declarație notarială prin care și-au exprimat acordul ca fiica lor să se deplaseze în străinătate alături de inculpata Ostafe Jana Elena, prilej cu care au primit suma de 300 euro. După câteva zile, persoana vătămată și inculpata Ostafe Jana Elena au plecat în Turcia și au ajuns în orașul Bodrum, fiind întâmpinate la sosire de un cetățean turc, care le-a condus la un apartament închiriat. După ce s-au cazat, inculpata i-a comunicat persoanei vătămate faptul că a fost adusă în Turcia pentru a practica prostituția, fapt cu care minora nu a fost de acord, context în care a fost lovită cu palmele peste față de inculpata și amenințată că în cazul în care nu se supune îl va chema pe inculpatul Zamfir Constantin Cosmin, să o oblige să practice prostituția. Sub imperiul stării de teamă persoana vătămată a acceptat să practice prostituția, sens în care inculpata Ostafe Jana Elena îi aducea clienți cu care persoana vătămată întreținea raporturi sexuale contra sumei de 100 euro pentru fiecare oră, iar toate sumele de bani erau încasate de către inculpată. Persoana vătămată a fost obligată să practice prostituția în folosul inculpatei Ostafe Jana timp de 3 luni, până la data de 09.05.2014, moment marcat de expirarea vizei de ședere pe teritoriul Turciei.

În ziua de 21.09.2017, Tribunalul Olt a admis propunerea DIICOT BT OLT și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Z. C. C.
La data de 26.09.2017 Tribunalul Olt a admis propunerea DIICOT BT OLT și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile de la data punerii în executare a mandatului, față de inculpata Ostafe Jana Elena.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt. La acțiune au participat și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale –I.P.J. Olt.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!