Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Galerie foto: Ploaie de cenușă vulcanică în nordul Sumatrei – Jurnalul24

Galerie foto: Ploaie de cenușă vulcanică în nordul Sumatrei

Rate this post

Jakarta: Vulcanul Mount Sinabung din provincia Indoneziană Sumatra de Nord este activ de la 1 aprilie împraştiind o coloană de cenușă de până la doi kilometri în aer. În timpul lui 2014 s-a inregistrat o activitate intensă în lunile februarie, iulie-septembrie. Mii de locuitori au fost strămutați.
vulcanul din sumatra eruptie
În lunile februarie, iulie, septembrie și octombrie exploziile de lavă i-a obligat pe locuitori satelor in apropiere de vulcanul să evacueze zona; mai mult de 3.500 de oameni au trebuit să își părăsească locuințele.
eruptie sumatra
Mount Sinabung se află printre cei peste 120 de vulcani activi din Indonezia, care este predispus la ridicarea straturilor seismice datorită locației sale pe „Inelul de Foc al Pacificului”.

error: Content is protected !!