Găsește scaunele de bar perfecte!

Rate this post

Ți-ai renovat apartamentul, sau ai o casă nou nouță, iar ca element de design și practic, ai ales ales să apelezi la un bar în zona de bucătărie? În cazul acesta vei avea nevoie de scaune de bar. Și e bine să te asiguri din timp că știi ce trebuie să cumperi, așa că avem sfaturile potrivite de la specialiștii de la www.EXPERT-SCAUNE.ro

Nimic nu e mai enervat decât să stai pe un scaun cu înalțimea nepotrivită. Dacă e prea scurt vă veți simți precum un hobbit, iar dacă e prea înalt, genunchii se vor întreba cu ce v-au greșit. E bine să măsurați înălțimea la care se află tăblia barului. În funcți de aceasta, veți ști și ce înălțime trebuie să aibă scaunele. În general acestea ar trebui să fie cu 20-25 cm mai joase. Dacă nu sunteți foarte siguri pe măsurători, aveți o soluție la îndemână. Aceasta cuprinde scaunele reglabile pe înălțime. În plus, faptul că sunt reglabile pe înălțime înseamnă că sunt perfecte pentru persoanele cu diferite înălțimi, ba chiar și pentru copiii în creștere care ar putea avea nevoie de un scaun mai înalt. Și dacă e mai e nevoie să vă convingem de viabilitatea unei astfel de alegeri, putem să vă spunem că acest tip de scaune pentru bar poate fi utlizat și la mese normale, ba chiar și la un birou… evident, e în funcție și de modelul ales.

De câte scaune ai nevoie, și mai ales câte încap?

Să știi înălțimea necesară a scaunelor, înseamnă că ai câștigat doar o bătălie. Odată ce ai găsit înălțimea ideală, trebuie să afli câte scaune încap. Prea multe și lumea va sta înghesuită, prea puține și vei avea un spațiu prea mare ce va părea sărac. Accesul pe și de pe scaun ar trebui să fie unul lejer, iar când stau la masă sau la un pahar de vorbă, nu ar trebui să-și atingă coatele. Ca norme generale, distanța din centrul unui scaun până la centrul celuilalt scaun ar trebui să fie de 65-75 cm.

Odată ce ai stabilit înălțimea și numărul de scaune necesare, e timpul să faci alegerea cea mare: modelul scaunului.  Pe EXPERT-SCAUNE.ro vei găsi o multitudine de modele și culori, pregătite să satisfacă orice stil dorești să obții. Nu trebui să-ți fie frică să faci o alegere mai îndrăzneață. Stilul modern lasă loc de mult spațiu de manevră când vine vorba de culori și modele. Amestecând stilurile vei putea obține un mic deosebit de interesant. Acum, dacă vei sta mai multă vreme pe aceste scaune, recomandarea noastră este să alegeți un scaun cu spătar, pentru că oferă mai mult suport.

Acum tot ce trebuie să faci e să te joci cu culorile, să alegi texturile, sa vizionezi modelele, să vezi dacă preferi un scaun de bar fix sau un scaun de bar reglabil pe înălțime. Totul este acum la latitudinea ta. Lasă-ți imaginația să zboare și încearcă să-ți creezi propriul stil când vine vorba de barul tău, de bucătăria ta, de livingul tău.

error: Content is protected !!