Genocidul albilor și drumul spre sinucidere al Africii de Sud

Rate this post

Dacă cei responsabili cu corectitudinea politică nu cred că negrii sunt rasiști, ei bine, ar trebui mai bine să urmărească ultimele evenimente din Africa de Sud. Și nu vorbim despre plecarea de la putere a președintelui Zuma asupra căreia se concentrează mass-media corporatistă ci de tratamentul din ce în ce mai nazist la care sunt supuși albii sud-africani de majoritatea neagră.

Hărțuirea și uciderea celor dintâi a devenit un lucru din ce în ce mai obișnuit într-o țară condusă de un Congres Național African cu tendințe marxiste. Și poate aici găsim și explicația pentru care mass-media din Occident este mută în această privință. Stăpânii mass-mediei occidentale iubesc marxismul ca metodă de control iar discreditarea unui guvern cu tentă marxistă ar discredita această ideologie deja discreditată de istorie.

Obiectivul cripto-comuniștilor din ANC-ul sud african este confiscarea fără despăgubiri a pământului fermierilor albi și în viziunea unora mai radicali se urmărește chiar și uciderea tuturor albilor din această țară. Iar aceste amenințări ar trebui să fie luate în serios mai ales dacă un important oficial sud-african îi amenință pe albii care îndrăznesc să protesteze cu genocidul. Semne în această direcție sunt numeroase mai ales că, după mărturiile unor persoane de la fața locului, guvernul sud-african pregătește grupări paramilitare care să pornească un război contra albilor. Se îndreaptă Africa de Sud spre un război civil și spre sinucidere?

Este greu de răspuns la această întrebare în acest moment dar sigur este tratamentul din ce în ce mai dur aplicat minorității albe. În timp ce albilor le este din ce în ce mai des refuzat accesul la anumite slujbe economia Africii de Sud se prăbușește rapid. Orașe precum Cape Town se confruntă cu o criză a apei iar infrastructura acestei țări se degradează rapid. Să presupunem că negrii-sud africani vor scăpa de albii din această țară. În acel moment viitorul Africii de Sud este mai mult decât sumbru țara putându-se alătura cu succes unor state ca Uganda unde după izgonirea de către Idi Amin a minorității asiatice economia ugandeză a intrat într-o gravă criză economică. Sau cu Zimbabwe condus de Mugabe unde izgonirea albilor a prăbușit economia acestui stat făcându-l efectiv nefrecventabil pentru toți investitorii cu capul pe umeri. Acesta este viitorul Africii de Sud dacă situația va continua. Și mai mult ca sigur va continua iar comportamentul din ce în ce mai extremist al liderilor sud-africani va crea o adevărată tragedie umană tradusă într-un număr uriaș de refugiați. Dar cine se va înghesui să preia acești refugiați? Uniunea Europeană, SUA, alte țări europene? Doar i-au luat pe refugiații din Orientul Mijlociu. Nu credem însă că prea multe țări îi vor prelua pe refugiații albi din Africa de Sud. De ce?

În timp ce mulți dintre albii sud-africani au pregătire profesională înaltă și sunt educați la instituții de învățământ moderne, marea masă a refugiaților din Orientul Mijlociu care bat la porțile Europei sunt indivizi slab pregătiți, needucați, fanatizați din punct de vedere religios, inculți și, scuzată-mi fie exprimarea, proști (mulți au un IQ sub 70 de puncte). Dacă ați fi un lider european care promovează Agenda Ocultei Mondiale pe cine ați aduce în Europa?

Sigur ați aduce masele needucate, ieftine ca mână de lucru, ignorante și ușor manipulabile reprezentate de invadatorii din Orientul Mijlociu. Nu mai punem la socoteală că acești invadatori au creat un climat de teroare pe străzile multor orașe din Europa cel mai bun exemplu care poate fi dat în acest sens este o țară precum Suedia.

Autor: Cimpoeru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: