George Soros, atacat de fostii sai ucenici, chiar si de Viktor Orban

Rate this post

Latifundiarul George Soros este atacat și de foștii săi discipoli, începând cu premierul Ungariei, Viktor Orban.

Imaginile reapărute pe internet în noiembrie 2016 îl arătau la sfârșitul anilor ’80 pe Viktor Orban pe vremea când era tânăr, frumos și cu barbă. Pe atunci student, Orban a devenit unul dintre liderii de opoziție ai regimului comunist.

La întrebarea unui jurnalist cu privire la cariera sa, viitorul prim-ministru al Ungariei ultraconservator răspundea atunci: „Am terminat studiile de drept în 1987, iar acum sunt membru al Fundației Soroș.
“George Soros, miliardarul american de origine maghiară a aruncat cu bani asupra tuturor oamenilor de cultură din țara sa, inclusiv pe oameni de știință sau artiști pentru a „provoca mici fracturi în comunism“ și pentru a pregăti apariția unei „societăți deschisă și democratică”.

După 25 de ani, Viktor Orban ar putea fi inamicul public numărul unu al lui George Soroș?

Într-un discurs violent ce a avut loc În data de 10 februarie, Viktor Orban l-a asemănat cu una dintre cele „cinci amenințări financiare“ cu care se poate confrunta Ungaria în 2017. Pe un ton extrem de dur, acesta a denunțat „imperiul transnațional al lui George Soros, atacând ONG-urile pe care acesta le finanțează, descrindu-le ca fiind “activiste plătite de către organizațiile internaționale pentru a “aduce sute de mii de migranți în Europa”, Soroș a fost numit atunci un „prădător de top“.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: