Germanii vor sa o dea in judecata pe Angela Merkel pentru inalta tradare

Rate this post

merkel inalta tradare
Biroul procurorului Federal din Karlsruhe a primit peste 400 de scrisori in care se cere investigarea pentru inalta tradare a Angelei Merkel, liderul ales al guvernului german, Confruntati cu valurile de imigranti si cu dezordinea provocata de acestia germanii s-au revoltat. Dupa ce parcari, parcuri si centre sportive au fost transformate in centre pentru cazarea imigrantilor cetatenii germani sunt loviti si de valul de infractionalitate adus de acestia din urma. La acest val de infractionalitate sunt partase si autoritatile germane care inchid ochii la faradelegile provocate de refugiati. Insa principalul vinovat, in perceptia simplului cetatean german este cancelarul Angela Merkel. Se pare ca germanii s-au saturat de politica pro-imigratie adoptata de aceasta si doresc indepartarea ei de la putere. Cateva sute de germani vor sa o dea in judecata pe Angela Merkel acuzand-o de inalta tradare. Dupa parerea lor, valurile interminabile de refugiati pun in pericol insasi existenta republicii germane, iar Angela Merkel, care a adoptat o politica favorabila refugiatilor din Orientul Mijlociu se face partasa la aceasta distrugere.

Legea germana spune ca oricine incearca sa aduca schimbari ordinii constitutionale si republicii germane prin forta sau prin amenintarea cu forta se face vinovat de inalta tradare. Cei care o acuza pe Angela Merkel de inalta tradare citeaza Constitutia Germaniei ce spune ca e dreptul germanilor de “a rezista impotriva oricarei persoane ce incearca sa schimbe ordinea constitutionala, daca nu exista alta solutie.”

Instalarea imigrantilor in inima comunitatilor germane,precum si preluarea de catre guvern a parcurilor,centrelor sportive si a locuintelor particulare cu scopul de a crea facilitati de cazare pentru imigranti este o forma de violenta, in viziunea celor ce au inaintat scrisorile.

In presa au fost relatate mai multe cazuri in care cetateni germani cu venituri mici au fost dati afara din case pentru a face loc refugiatilor din Orientul Mijlociu. Este edificator deasemenea cazul primarului unui mic oras german care le spune localnicilor ca sunt liberi sa plece daca nu sunt de acord cu instalarea a 3000 de imigranti in comunitatea lor. Mai mult ca sigur aceste cazuri relatate in presa internationale au starnit revolta si frustrare atat in randurile opiniei publice germane dar si a celei internationale contribuind deasemenea si la scaderea dramatica a capitalului electoral al Angelei Merkel.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: