Germanwings: videoclipul cu ultimele secunde de zbor al avionului “este înfiorător cu țipete de panică”

Rate this post

Un jurnalist a mărturisit că a văzut imaginile “din nou și din nou, de zeci de ori”, dar spune că nu a fost senzațional. “Este dimensiunea umană de panică, ceea ce îl face teribil.”

Frederic Helbert, un jurnalist de la Paris Match, a acordat un interviu agenției de ştiri Reuters în care pretinde că este unul dintre reporterii care a văzut imaginile înregistrate de unul dintre pasagerii zborului Barcelona-Düsseldorf a companiei Germanwings care s-a prăbușit în Alpii 24 martie.
“Este un film care generează anxietate, este un video cutremurător, este un film care l-a văzut mai mulți dintre noi, mult timp din nou și din nou, de zeci de ori “, a mărturisit Helbert.

“A existat un pasager care a filmat în partea din spate a avionului. Dar ţipetele sunt teribile. Este dimensiunea umană de panică şi de stres, a strigătelor oameniilor din avion, ceea ce îl face teribil “, a explicat jurnalistul în declarațiile sa.

Sursa imaginilor nu a fost dezvăluită, dar a dat cateva indicii cu privire la modul de acces al materialului pretins care a fost găsit în munți după momentul tragediei.
“Am trecut pe la diverşi intermediari care au legături cu oameni care lucrează în loc” a spus Helbert.

“Eu am văzut primul videoclipul apoi echipa editorială de la Paris Match, iar noi cu toții am fost de acord că aceasta este perfect valabil. Și care corespunde perfect la stadiul anchetei “, a explicat el.

Cu toate acestea, ei au decis să nu-l publice. Motive sale: “nu am acest video în puterea mea”. Am avut oportunitatea sa-l văd, noi am avut şansa sa-l vedem dar am decis să nu îl publicăm, nici nu a fost vorba despre asta, am menționat în cadrul unei anchete mai largi, astfel încât orice solicitare cu privire la acest video și orice alte videoclipuri sau alte elemente din material nu are nimic de-a face cu mine sau cu Paris Match “, a concluzionat el.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: