Ghidul cosurilor-cadou corporate

Rate this post

Obiceiul oferirii de cadouri si atentii in sfera business a ajuns de cativa ani si in Romania, iar dintre acestea cel mai des intalnite sunt cosurile-cadou corporate. Acest fel de cadouri ajung la clientii mari, dar in unele cazuri companiile aleg sa le ofere si angajatilor, potentialilor clienti sau colaboratorilor vechi. Dar, indiferent care este destinatarul, cadourile corporate sunt o metoda foarte buna de a solidifica relatiile cu partenerii afacerii tale.

Avantajele cosurilor-cadou corporate

Afacerea ta poate avea multe de castigat din oferirea acestor cadouri. Clientii si colaboratorii tai isi vor aminti de produsele si serviciile tale de fiecare data cand se vor uita la calendarul de perete sau de fiecare data cand vor folosi pixul personalizat pe care l-au primit cadou. In acest fel, sansele ca ei sa te contacteze in curand pentru o noua colaborare sunt mult mai mari.

In egala masura, angajatii se vor simti apreciati pentru munca depusa daca le vei oferi o mica atentie, in special compusa din obiecte practice si utile ca o umbrela sau o husa pentru laptop. Angajatii care primesc ocazional mici cadouri de la angajatori sunt mult mai productivi si mai satisfacuti cu locul de munca actual.

Regulile oferirii de cosuri-cadou corporate

Pentru ca darul tau sa fie un succes si sa aiba efectul dorit, exista cateva reguli pe care trebuie sa le iei in considerare. De exemplu, anumite industrii cum sunt serviciile financiare, medicina si asigurarile restrictioneaza acceptarea cadourilor, sau managerul firmei catre care trimiti cadoul poate avea o religie care nu ii permite sa consume anumite alimente.

Un alt aspect care necesita multa atentie este ce anume pui in acel cos. Cadourile nu trebuie sa fie prea personale, dar totusi suficient de specifice incat sa duca intotdeauna cu gandul la afacerea ta, si nu doar la domeniul in care tu si partenerii tai va desfasurati activitatea.

Daca ai indoieli in ceea ce priveste continutul cosului-cadou, este recomandat sa apelezi la o firma specializata in cadouri corporate asa incat sa nu risti sa oferi obiecte nepotrivite, care ar putea stanjeni destinatarul mai degraba decat sa il faca fericit.

Apeleaza cu incredere la specialistii de la Debonaire si ofera cosuri-cadou corporate tuturor colaboratorilor tai!

error: Content is protected !!
%d