Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Global Positioning System (GPS) – stația radio ce aparține Statelor Unite ale Americii, are rolul de a monitoriza cetățenii până la ultimul detaliu – Jurnalul24

Global Positioning System (GPS) – stația radio ce aparține Statelor Unite ale Americii, are rolul de a monitoriza cetățenii până la ultimul detaliu

Rate this post

Global Positioning System, o stație radio ce aparține Statelor Unite ale Americii, care fost concepută de către Departamentul Apărării al Statelor Unite ale Americii (DoD) ține sub control 24 de sateliți. Acest sistem GPS are rolul de a monitoriza cetățenii până la ultimul detaliu și este, de asemenea folosit pentru a exploata anxietatea și frica în lume (folosind aceste detalii stocate).

Ce este Global Positioning System?

Global Positioning System (din engleză; în traducere liberă, Sistem de Poziționare Globală; prescurtat GPS, care se citește gi-pi-es) este un sistem global de navigație prin satelit și unde radio, ce tine sub control 24 de sateliți. Fiecare satelit este dotat cu ceasuri atomice de foarte mare precizie şi transmite semnale radio sub forma a două unde: L1, cu o frecvenţă de 1575,42 MHz şi L2, cu o frecvenţă de 1227,60 MHz. Dintre acestea, doar L1 poate fi folosită de către utilizatorii civili, L2 având doar utilizatori militari.

Sistemul este alcătuit dintr-o rețea de sateliți care orbitează în jurul Pământului în puncte fixe deasupra planetei, transmițând semnale tuturor receptorilor aflați la sol. Aceste semnale conțin un cod de timp și un punct de date geografice care permit utilizatorului să primească poziția exactă în care se află, viteza și ora din orice regiune de pe planetă. GPS-ul funcționează în orice condiții meteorologice, oriunde în lume, 24 ore pe zi putînd monitoriza cu ușurință fiecare cetățean.

Segmentul de control este alcătuit din rețeaua de stații de control situată la sol (cinci staţii de control repartizate pe glob, dintre acestea Colorado Springs din SUA – controlează întregul sistem) care este utilizată pentru supravegherea sateliților și actualizarea mesajelor de navigație ale sateliților; aceste stații au rolul de a recepționa continuu semnalele tuturor sateliților, de a calcula datele referitoare la poziția fiecărui satelit, verificarea preciziei ceasurilor sateliților și de a retransmite aceste date fiecărui satelit.

Sectorul utilizatori este constituit din totalitatea utilizatorilor (civili şi militari) care folosesc un receptor GPS. Un receptor GPS este un aparat capabil să recepţioneze semnalele emise de sateliţi şi, în funcţie de acestea, să determine poziţia lui pe glob. De menţionat că acest sistem utilizează ca sistem de coordonate de bază.

Global Positioning System monitorizează cetățenii

GPS-ul este setat să citească mințile oamenilor prin simpla analiză a semnalelor emise de creierele lor. De exemplu; poate publica cărți cu ajutorul unor idei culese de la o anumită persoană, poate crea produse de uz casnic, haine, reclame chiar și filme; deoarece are capacitatea de a citi gândurile unui om.

GPS-ul poate simți de asemenea, anxietățile sau temerile oamenilor și a fost construit pentru a controla oamenii de la distanță.

Încă din anul 1950, SUA a început dezvoltarea unui program ultra-secret de sateliți pentru spionajul altor state. Cu ajutorul acestuia a surprins imagini de o calitate înaltă direct de pe suprafața planetei, cu scopul de a vedea potențialele amenințări cu care s-ar fi putut confrunta la aceea vreme. Comunitatea De Intelligence Din SUA a numit acest program Big Bird și Keyhole-9, dar codul său secret a fost Hexagon (1971 – 1986). Cu ajutorul fotografiilor surprinse de Hexagon analiști americani de informații au putut vedea numărul de trupe, tancuri, aeronave și rachetele armatei sovietice.

Imagine declasificata suprinsa de satelitul pentru spionaj al SUA (HEXAGON KH-9, 1971- 1986)
Imagine declasificată surprinsă de satelitul pentru spionaj al SUA (HEXAGON KH-9, 1971 – 1986)

De atunci și până în prezent aceste programe de spionaj au continuat și au fost incluse în Sistemul de Poziționare Globală, sau GPS, care s-a dezvoltat foarte mult, în primul rînd pentru a putea fi folosit cu mare precizie în materie de monitorizare și control al populației de pe glob.

Motivul pentru care nu au fost luate măsuri până acum împotriva acestui sistem este că oamenii nu au știut cum să o facă și pentru că foarte mulți dintre ei nu știu că sunt monitorizați tot timpul.

Este bine de reținut faptul că un proces împotriva Sistemului de poziţionare global (GPS) ar fi o cale sigură către reuşită, deoarece există dovezi care îi pot dovedi influența negativă asupra mediului și vieții oamenilor.

error: Content is protected !!