Imigrantii stau la un hotel de patru stele in timp ce cetatenii germani isi pierd casele

Rate this post

Imigranți  germania
Numarul mare de solicitanti de azil care cu care se confrunta regiunea germana Saxonia-Anhalt a dus la o criza a locurilor de cazare astfel incat s-a apelat la hotelul Maritim din Halle pentru a gazdui 80 de imigranti ce au inceput sa soseasca saptamana trecuta.
Hotelul de patru stele are piscina interioara, sauna si sala de fitness si se gaseste la aproape 10 minute de centrul istoric al orasului Halle.Conform unui raport, autoritatile sunt preocupate de faptul ca unii dintre imigranti parasesc hotelul si nu se mai intorc, in timp ce altii se plang de lipsa activitatilor.
Personalul hotelului este deranjat de faptul ca imigrantii nu respecta regulile hotelului.Refugiatii nu sunt supusi verificarii pasaportului pana nu ajung la hotel. Platitorii de taxe germani sunt obligati sa suporte costul celor 10 masini de politie si a celor 30 de ofiteri care supravegheaza refugiatii.
In acest timp sunt asteptati sa soseasca noi refugiati astfel incat hotelul nu mai poate lua noi rezervari. In timp ce autoritatile spun ca situatia e temporara,altii speculeaza ca hotelul va deveni un centru permanent pentru primirea imigrantilor, existand pericolul ca mare parte din personalul hotelului sa isi piarda slujba.
In timp ce imigrantii se bucura de tot confortul hotelului de patru stele, germanii cu venituri mici sunt dati afara din case. Dupa cum semnala The Telegraph,germanii au inceput sa primeasca avize pentru a-si evacua locuintele facand astfel loc solicitantilor de azil.
La cele de mai sus putem adauga cazul unui guvernator regional care a spus residentilor unei municipalitati din Germania ca daca nu sunt de acord sa primeasca cateva sute de imigranti sunt liberi sa isi paraseasca casele si sa plece in alta parte.

Preluare dupa Infowars​.​com

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: