În 2023 vine sfîrşitul internetului?

Rate this post

“Internetul, este pe punctul de a se distruge, acest lucru se va întâmpla înainte de 2023”, aceasta informaţie circulă în presa din întreaga lume, motivul pentru care mulți cred că până în 2023 Internetul va fi “inundat” atât de multe dispozitive încât se va prăbuși.
sfarsit internet
O dată cu apariția smartphone-urilor, evoluția televiziunii digitale și proliferarea videoclipurile încărcate zilnic pe youtube, rețelele sunt amenințate cu “supraîncărcarea”, spune Le Monde. Cantitatea de date transferată este atât de mare și va crește atât de mult încât transportul lor va deveni în curând imposibil, consumul de energie necesar nu va fi suficient.

“Cererea este mai mare decât oferta. De ani de zile l-am extins, dar vom ajunge în acel punct încât nu vom mai fi capabili sa-l  gestionăm pentru totdeauna “, a explicat el pentru Daily Mail, în timp ce noi materiale si inovaţii pentru transferul de date nu sunt suficiente pentru a soluționa unele probleme tehnice întâlnite, cum ar fi capacitate de stocare, viteza de transfer etc.

Dar alții nu sunt de acord cu Ellis: “Este un mit că Internetul se va prăbuși. Am auzit asta de o sută de ori, dar am încredere în cercetători și tehnicieni, pentru că este în interesul întregii lumi “, spune un inginer de reţea pentru Le Monde.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: