Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
În ce țări ale lumii lucrători muncesc cele mai puține și cele mai multe ore? – Jurnalul24

În ce țări ale lumii lucrători muncesc cele mai puține și cele mai multe ore?

Rate this post

Conform datelor anului 2013, grecii au au lucrat cel mai mult dintre europeni, 42 de ore de muncă pe săptămână. Pe ultimul loc a fost Olanda, cu treizeci de ore lucrate.
ore lucrate europa

Suedia este prima țară din Europa care a luat decizia de a scădea perioada zilnică de lucru la șase ore într-un efort de a crește productivitatea muncitorilor și nivelul de fericire în țară.

Multi angajatori au implementat deja programul de 6 ore munca care are drept scop creșterea suficientă a energiei lucrătorilor, pentru a se putea bucura de viața lor privată în afara locului de muncă.

Potrivit datelor culese de OCDE în anului 2014, angajații din Marea Britanie au lucrat în medie, 1667 de ore pe an, 1371 în Germania, 1425 în Țările de Jos și 1426 în Norvegia. Suedia a fost pe locul 6 cu 1609 ore de muncă.

Cele mai multe ore s-a lucrat în Mexic cu 2228 de ore de muncă, Coreea de Sud și Grecia 2.124-2.042.
ore lucrate in lume

În cea ce privește situația lucrătorilor din România, conform datelor Eurostat, angajații lucrează în medie de 41 de ore pe săptămână, ceea ce este puțin mai mare decât media europeană de 40,4 ore.

error: Content is protected !!