Incendiu puternic la Corabia, Olt

Rate this post


Peste 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, au acționat duminică, 11 decembrie 2016, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință, din orașul Corabia, cartier Celei. Incendiul a fost anunțat la dispeceratul comun ISU-Ambulanță în jurul orei 21,00.
În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la o casă de locuit, mai multe anexe gospodărești, două autoturisme, mai multe materiale combustibile și la o locuință învecinată. Dezvoltarea rapidă a incendiului a fost favorizată de materialele inflamabile și ușor combustibile aflate în apropierea locuinței și anexelor gospodărești ( două recipiente cu motorină și circa 70 de anvelope ). Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului, dar și pentru protejarea vecinătăților. Intervenția militarilor a durat mai bine de trei ore.
Au ars acoperișul casei pe circa 200 de metri pătrați, bunurile din două camere de locuit, două autoturisme, un ATV, trei anexe gospodărești ( circa 15 metri pătrați ), 70 de anvelope, recipiente cu ulei de motor și motorină, iar la gospodăria vecină, circa șase metri de acoperiș, o anexă gospodărească și s-au degradat mai multe bunuri.
În această dimineață, o echipă formată din specialiști din cadrul ISU Olt și IPJ Olt, s-a deplasat la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului.

Bucur Borcan

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: