Incidentele de la Charlottesville – ce nu se spune în mass-media?

Rate this post

Violențele de la Charlottesville au ajuns și în atenția presei din România care le-a preluat de la mass-media corporatistă americană fără să vadă însă imaginea de ansamblu. Noi detalii apar la câteva zile de la evenimente detalii care pun într-o lumină nouă tot ce s-a întâmplat în Virginia.

Conform unor surse este foarte probabil ca majoritatea celor care au protestat contra demolării statuii lui Robert E. Lee să nu fie rasiști și membri ai Ku-Klux-Klanului așa cum s-a spus în presă ci naționaliști americani care militau pentru prezervarea istoriei țării lor. Dar pentru mass-media americană este foarte convenabil să demonizeze naționaliștii americani pentru a submina baza președintelui Trump, președinte pe care l-au atacat încă din timpul campaniei electorale.

Complicitatea poliției din Virginia este evidentă, aceasta lăsând ca taberele aflate în conflict să se ciocnească violent. Mai ales că în violențe au fost implicate și grupări comuniste precum Antifa. Antifa este cunoscută pentru violențele pe care le provoacă ori de câte ori apar la mișcări de protest.

Conform unor surse, neconfirmate însă, șoferul care a intrat în mulțime provocând victime este membru al Antifa și simpatizant al fostei candidate la președenție Hillary Clinton. Câțiva indivizi au găsit chiar și o conexiune între George Soros și violențele de la Charlottesville. Acest lucru nu ar surprinde știut fiind faptul că miliardarul american a finanțat și încă finanțează mișcări de protest în toate țările lumii. Aceiași indivizi afirmă că scopul lui Soros este provocarea unui război civil în SUA și ar putea să găsim și aici un sâmbure de adevăr.

În timp ce violențele provocate de naționaliștii americani(foarte rare însă) sunt denunțate și condamnate agresiv de media corporatistă americană, violențele provocate de grupări comuniste precum Antifa sunt trecute cu vederea de aceeași presă corporatistă. Asta deoarece mass-media americană are evidente simpatii comuniste multe posturi TV fiind doar o tribună pentru politicienii Partidului Democrat american ce militează pentru instaurarea comunismului în Statele Unite ale Americii.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d