Incredibil: Acestea sunt cele șapte produse pe care le consumăm cu toți zilnic și care conțin material seminal și urină!

Rate this post

femeie care bea urina

Adevărul este că cu toți suntem adânc înrădăcinați pe frenezia consumului, însă, există pe piață multe produse pe care le folosim zilnic dar nici măcar nu știm ce conțin sau de unde provin.

Există o problemă reală, de acea am decis să vă arătăm unde vin și din ce au făcut unele dintre cele mai comune produse consumate zilnic.

1. Băuturi energizante.

Bănuim că sunteți printre cei care se bucură de băuturi energizante? Mulți le adoră! Fiți atenți să nu vomați. Problema este că aproape toate aceste produse comercializate conțin ingredientul numit taurina, care din 1827 este extras din urină și fluidele de reproducere (material seminal) ale taurului.

2. Creme de față cu cartilagiu de rechin

Din punct de vedere istoric a fost considerat ca un produs foarte eficient pentru îngrijirea pielii, cu toate acestea știm că ingredientul principal este lichid de rechin.

3. Cosmetice

Cele mai multe dintre aceste produse sunt realizate cu fluide de reproducere umane și ciudat este că s-a dovedit în  repetate experimente ca fiind lichide foarte bune pentru pielea noastră.

4. Șampon de păr care conține fluide de reproducere (spermă) de balenă

Nu este un secret faptul că acest produs este util pentru reconstruirea părului, dacă utilizați un șampon pentru dezvoltarea parului citiți ingredientele și pregătiți-vă pentru marea surpriză.

5. Alimente cu componenta esențială a bărbaților (lichidul dragostei)

Este amuzant, în multe culturi există propriile culturi și există nenumărate mâncăruri gătite cu astfel de lichide, în afară de a fi delicioase sunt, de asemenea o sursa foarte bogata de elemente nutritive.

Bucătarul american Paul Photenhauer va lansa în următoarele luni, o colecție de rețete pe baza acestei componente naturală.

6. Crema Anti-Rid

Femeile cheltuiesc sume exorbitante pe creme pentru îndepărtarea ridurilor, credeți sau nu, aceste creme sunt realizate din urină umană și este cel mai bun și cel mai eficient produse pentru pielea feței.

7. Produse pentru diabetici

Ați auzit probabil de faimoasa cură cu urină, deşi pare ceva foarte dezgustător este dovedită științific că are beneficii enorme pentru sănătate. Aceste cure sunt utilizate pentru a trata diferite alte boli.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: