Instagram spune “da pentru alăptare” și “nu pentru sfârcuri”

Rate this post

Instagram schimbă regulile. Site-ul de partajare foto, a fost contestat în mod regulat de către vedete precum; Miley Cyrus, Rihanna, Lena Dunham sau Madonna pentru politica lor pudică de a spune “nu sânilor” , joi, a schimbat normele şi condiţiile de utilizare ale acestor regulii.
alapare copil

“Nu sfarcuri, da alăptare”

Imediat după cumpărarea site-ului de către Facebook a interzis nuditatea. Acum schimbă din nou regulile, continuă însă să refuze imaginile “cu organele sexuale, organelor genitale sau fesele complet expuse.” Sfîrcurile au fost întotdeauna şi vor rămîne interzise, dar acceptă nuditatea în fotografii cu femei care îşi “alăptează copii”.

“În unele culturi, nuditatea este acceptată, în altele nu, spune Nicky Jackson Colaco în Wall Street Journal, director de politici generale la Instagram, pentru a justifica intransigența normelor. “Am stabilit un standard pe care majoritatea oamenilor îl pot respecta.”

Răzbunarea porno este luată în vizor

În ceea ce privește hărțuirea, Instagram le cere utilizatorilor săi să se comporte “politicos și respectuos”. Acum interzice “orice conținut care include amenințăre sau instigare la ură care vizează persoanele fizice, precum şi folosirea informațiilor personale în scopuri de șantaj sau hărțuire.

Nicky Jackson Colaco spune că echipa de la Instagram primeşte, în fiecare săptămână, sute de mii de raportări de conținut nepotrivit pentru a fi eliminate imagini care încalcă termenii şi condiţiile.

error: Content is protected !!
%d