Integrarea în Uniunea Europeană: am fost păcăliți?

Rate this post

Noi românii suntem un popor de patrioți…Sau cel puțin așa ni se spune și așa vrem să credem. La mitinguri de protest apărem cu steagul țării noastre iar anumiți realizatori TV debordează de patriotism în timpul emisiunilor lor. Ținem la suveranitatea țării noastre și la integritatea ei. Însă suntem și un popor de oameni ușor dus de nas. Numai astfel s-ar explica faptul că la aceleași mitinguri de protest, pe lângă steagul țării noastre apare și steagul Uniunii Europene, o entitate politică al cărui scop ultim este distrugerea suveranității țării noastre, suveranitate pe care noi am jurat să o apărăm. Și aceiași realizatori de emisiuni TV care plesnesc de patriotism laudă Uniunea Europeană și beneficiile integrării europene. Mai bun exemplu de disonanță cognitivă nici că poate fi găsit. Avem în față naționalismul contra internaționalismului Uniunii europene. Cele două nu se pot împăca dar noi am făcut pe dracul în patru și am reușit imposibilul. Cât despre beneficiile integrării în UE, acestea sunt, dar merită oare? Că nimeni nu prea vorbește de dezavantajele foarte numeroase ale acestui proces de integrare. Poate doar nostalgicii comuniști și câțiva naționaliști care s-au prins care e ideea cu integrarea europeană: dacă până și naționaliști ca Vadim sau ungurul Orban au fost cuceriți de propaganda Uniunii Europene ne dăm astfel seama de eficiența diabolică a acesteia din urmă. Și dacă ținem cont că această propagandă e îndreptată mai ales spre tineri (“acela care cucerește tinerii, cucerește viitorul” spunea Hitler) dintre care mulți încep să nu mai aibă habar cum era viața înainte de intrarea în Uniune ne dăm rapid seama care e scopul.

Dar care sunt dezavantajele integrării în UE?

Deficitul nostru comercial a atins un record semn că suntem invadați de produse ieftine din spațiul Uniunii. Ne dăm astfel seama că accesul la Piața Unică Europeană nu e prea benefic, nu-i așa? Parcă vechile înțelegeri comerciale dintre state erau mai bune și de același lucru s-au prins și britanicii atunci când au votat pentru ieșirea din Uniune.
Uniunea este o instituție anti-familie tradițională. Poate numai astfel se poate explica legalizarea unor boli psihice precum homosexualitatea, transexualitatea sau lesbianismul. Distrugi familia tradițională și legătura normală dintre bărbat și femeie și scazi natalitatea și implicit numărul populației.Scăderea populației este obiectivul principal al eugeniștilor care conduc Noua Ordine Mondaială. Homosexualitatea și transexualitatea nu sunt orientări sexuale ci boli psihice veritabile, nepericuloase, e adevărat, dar tot boli psihice rămân.
Trecem peste originile naziste ale UE și peste influența pe care Grupuri semi-secrete precum Bilderberg au avut-o în crearea sa. Unde există un secret aproape sigur e vorba de ceva negativ, nu sunteți de acord?

Politica UE în privința migranților este una a porților deschise. Dar chiar dacă am accepta-o,am risca să aducem peste noi numai mase de imigranți din țările lumii a Treia: indivizi needucați, folosiți ca mână de lucru ieftină, ignoranți și complet neasimilabili.
De ce spun că asta riscăm să aducem? Noua Ordine Mondială dorește numai indivizi ușor de controlat iar mase de migranți educați, bine pregătiți și asimilabili sunt un mare pericol pentru planurile tartorilor din fruntea UE. UE își arată și mai mult fața tiranică în momentul în care impune Suediei să primească și mai mulți migranți total neasimilabili. Nu e suficient că cei deja existenți au provocat un adevărat dezastru social în această țară.
Crearea unei armate aflate sub controlul UE în paralel cu disoluția statelor-națiuni va pune sub semnul întrebării armatele naționale actuale lăsând fără apărare statele-membre, acum transformate în regiuni, în fața dictaturii europene.

Noi românii am murit (nu eu personal) și am omorât (din nou nu eu personal) la revoluție pentru a scăpa de o dictatură. Apoi am intrat ca somnanbulii în Uniunea Europeană, o dictatură deghizată de propagandă în cea mai mare democrație de pe Glob.Dar când Parlamentul European este în mare parte de decor iar adevărata puterea se află în mâinile comisarilor europeni (nealeși de populație prin vot) vorbim tot de o dictatură.

Industria României a fost pusă la pământ pentru a elibera drumul în fața competitorilor străini care aveau tot interesul să vadă fabricile și uzinele noastre reduse la ruine. Asta a rezultat într-un mare număr de șomeri și la migrarea spre zări mai bune a unei mari părți din forța de muncă. Ironic este faptul că, odată ajunși în România, aceiași investitori străini, care au avut tot interesul să fie distrusă industria noastră se plâng acum de lipsa forței de muncă care a migrat spre alte țări pentru a scăpa de șomajul la care a fost condamnată.
Uniunea Europeană presupune o politică economic dirijată. Ne întoarcem din nou la comunism, și aceasta e și ideea, cu o Uniune Europeană care a destinat României un rol în mare parte agricol și care decide ce și cât să fie cultivat într-o anumit țară. În această privință suntem abia la început dar când UE va deveni pe față tirania care se dorește a fi vom retrăi clipe pe care le dorim uitate.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: