Internetul și lumea timpurilor viitoare

Rate this post

Acum când vedem modul tiranic în care corporațiile mamut ale Internetului cenzurează media alternativă putem medita asupra motivațiilor celor dintâi dar și a cauzelor ascunse care au dus la crearea Internetului. Iar acestea nu onorează deloc Facebook, Google sau DARPA (creatoarea Internetului). Internetul este până în momentul de față, cel mai bun mijloc de control al cetățenilor și orice conducător paranoic dorește să mențină populația sub un control strict. Realitatea se mută pe Internet, astfel încât pe Internet poți cumpăra, vinde, îți poți crea o afacere sau cunoaște jumătatea nemaipunând la socoteală faptul că poți comunica și afla neîngrădit (încă) informații. Sau cel puțin așa a fost vândut populației. Motivația din spatele acestei mișcări este însă cu totul alta. Spionarea populației și distribuirea propagandei Sistemului sunt cele mai importante și acum, fiind martorii adevăratelor fețe ale marilor corporații ale Internetului realizăm că asta este adevărat. Pe noul Internet dorit de Oculta mondială nu va mai fi loc pentru exprimare disidenților ci doar pentru păreri aprobate de Sistem. În cazul în care vrei să faci pe eroul, totul se rezolvă relativ simplu. Relativ simplu pentru Sistem, nu pentru restul populației.

Ești diferit față de ce dorește Sistemul ca tu să fii? Faci gură și împrăștii zvonuri care nu plac Sistemului?

Accesul la Internet îți va fi restricționat parțial sau în totalitate. Astfel, nu mai poți comunica cu prietenii tăi, afacerea ta online se duce de râpă iar gagica cu care flirtai pe Facebook te părăsește! Că așa sunt femeile – nu le acorzi atenție te lasă rapid.

Pentru a pătrunde pe piața chinezească Facebook cenzurează la greu și șterg conturile tuturor celor ce împrăștie informații contrare Sistemului. Pozele cu mâța, cu gagica sau cele din vacanță nu se pun, ele fiind considerate (momentan) inofensive pentru Oculta mondială: dar le va veni și lor rândul în cazul în care vreun funcționar de la Facebook se trezește cu fața la cearșaf. În lumea noastră modernă, a nu avea acces la Internet te face un om mort iar afacerea ta cu chiloți promovată pe Facebook poate fi în pericol dacă nu îți ții gura. Cenzura de tip chinezesc nu se va aplica doar Facebook-ului ci și Youtube și Google care se comportă din ce în ce mai mult precum se comportau naziștii care ardeau cărțile contrare sistemului lor de credințe imediat ce au venit la putere. Prigoana împotriva “fake news”, a propagandei rusești și a “teoriilor conspirației” este de fapt o luptă dusă de Oculta mondială împotriva libertății de exprimare pe Internet și nu numai. Iar mass-media (inclusiv cea din România) ar trebui să știe asta deoarece îi va veni și ei rândul!

Dar nu numai despre Internetul obișnuit vorbim aici. “Internetul lucrurilor” în care toate dispozitivele din gospodăria noastră dotate cu tehnologie SMART și care le va permite acestora să comunice unele cu altele vor deveni un adevărată rețea de spionaj care va spune unui computer central tot ce se poate despre proprietarul acelor dispozitive. Altfel spus, televizorul, frigiderul sau mașina de spălat te spionează și te pârăsc Statului. Cu mult peste ce era în România lui Ceaușescu sau în romanul 1984 scris de George Orwell. Iar cireașa de pe tort este conectarea ființei umane prin tehnologie implantabilă la această rețea. Totul va fi controlat de Inteligența Artificială. O Inteligență Artificială care ne va purta războaiele, ne va crește copiii și ne va hrăni. Și când spun că totul va fi controlat de Inteligența Artificială vorbim chiar de TOTUL. Asta în timp ce cei care se vor opune vor fi declarați proscriși și vor fi lăsați să moară sau vor fi vânați până la extincție. Dacă creștinii îl căutau pe Satana l-au găsit și acesta are toate caracteristicile pe care le are Inteligența Artificială: obsedată de controlul total și atotacaparatoare, hiperinteligentă și psihopată. Astfel viitorul poate fi zugrăvit de pesimiști în culori întunecate căci chiar dacă scăpăm de Oculta mondială (un eveniment din ce în ce mai posibil) Inteligența Artificială și Agenda ei întunecată va rămâne în continuare prezentă.

Și tot acest aparat de spionaj va ușura implementarea unui sistem de credit social similar celui implementat în China. Astfel în cazul în care nu ești un sclav fericit, supus și fidel Statului, acesta din urmă îți va tăia rapid macaroana. Fără călătorii cu trenul sau avionul, fără reduceri la anumite produse sau servicii iar cei mai buni prieteni te vor părăsi deoarece nu ești o persoană de nădejde. Însă în cazul în care arăți o față fericită și mândră de Partidul Comunist care conduce țara ești răsplătit cu anumite avantaje. Iar acest sistem de credit social va fi implementat și în restul lumii. Asta devine din ce în ce mai sigur acum că Republica Chineză devine din ce în ce mai clar puterea care va domina lumea și care își va impune cel puțin o parte din modul de viață restului țărilor. Vorbim de acel mod de viață care a făcut faimoasă China pentru mii de ani de autoritarism și dictaturi. Dacă am avut până acum “the American Way of Life” de ce să nu avem și “the Chinese Way of Life”?

Autor: Cimpieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: