Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack nu mai acceptă CSS personalizat. Citește documentația pe WordPress.org pentru a învăța cum să aplici stilurile personalizate pe site-ul tău: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css. in /home/jurnalrb/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Invadatorii din Lumea a Treia și distrugerea Occidentului – Jurnalul24

Invadatorii din Lumea a Treia și distrugerea Occidentului

Rate this post

Devine din ce în ce mai clar pentru mulți că mulți din așa zișii refugiați din lumea a treia sunt de fapt o armată invadatoare folosită de către Oculta mondială pentru a-și atinge mai multe obiective. Noua Ordine Mondială a aruncat o piatră și a lovit mai multe ținte în același timp. Folosiți pentru intimidarea băștinașilor, pentru distrugerea libertăților și drepturilor elementare ale occidentalilor migranții mai au ca scop și distrugerea civilizației occidentale și a rasei caucaziene. Invadatorii nu au luat cu asalt numai Europa ci și SUA sau Canada. Invadatorii nu sunt numai din țări din Orientul Mijlociu afectate de război ci și din state ca Congo. În SUA, deși există legi pentru reglementarea accesului migranților, președintele Trump se face că plouă și îi arată cu degetul pe legislatorii ce se opun ordinelor sale executive referitoare la migranți. În acest timp mii de așa-ziși refugiați aterizează la adăpostul întunericului aducând cu ei boli și obiceiuri primitive în bârlogul civilizației occidentale.

Noua Ordine Mondială vrea ca supușii ei să fie needucați și să nu își pună întrebări, iar migranții invadatori se pliază perfect pe acest criteriu. Noua Ordine Mondială vrea mână de lucru ieftină și supusă iar migranții sunt perfecți pentru acest lucru. În timp ce natalitatea scade în rândul occidentalilor, aceasta crește în rândul migratorilor astfel încât la un moment dat în viitor numărul de cetățeni originari din țările lumii a Treia îl va depăși pe cel al germanilor, francezilor, norvegienilor sau canadienilor. Putem spune că o cultură este pierdută în favoarea invadatorilor din țările Lumii a Treia atunci când numărul acestora din urmă atinge 5% din populație. Suedia este un astfel de caz și alte țări i-o iau pe urme. În Vancouver de pildă, un procent semnificativ din populație îl reprezintă chinezii iar procentul celor care au strămoși chinezi este de 30%. Chinezoaicele vin deasemenea în SUA pentru a-și naște copii (care devin automat cetățeni americani) și a culege beneficiile pe care le oferă statul american cetățenilor săi.

Dacă în trecut Islamul a fost un factor civilizator într-o Ev Mediu dominat de un creștinism retrograd,a venit rândul Islamului să devină retrograd și să fie folosit de Noua Ordine Mondială pentru a pune capăt civilizației occidentale. Islamul s-a aliat cu cele mai degradante „produse” ale Noii Ordini Mondiale: comunismul,feminismul și gangsta-rap-ul. Toate trei promovează violența împotriva celor care se opun deoarece toate trei sunt autoritare. Feministele și comuniștii din America se fac că nu văd crimele invadatorilor din lumea a Treia și cer tuturor să accepte invadatorii cu brațele deschise.

În timp ce musulmanii nu își pun întrebări cu privire la Noua Ordine Mondială și ce înseamnă aceasta pentru întreaga lume,Oculta mondială lovește fără milă în toți cei ce i se opun.Demonetizarea de către You Tube a celor care produc emisiuni împotriva Noii Ordini Mondiale și lipsirea lor de o sursă de venit va face ca mulți realizatori de astfel de emisiuni să renunțe la munca lor. Iar odată ce mass-media alternativă va fi redusă la tăcere va urma rândul cetățenilor obișnuiți care manifestă păreri împotriva Ocultei mondiale. Lagărele de concentrare pentru disidenți sunt pregătite sub formă taberelor FEMA pe tot cuprinsul Statelor Unite așteptându-și „oaspeții”. În viitor nu va fi necesar să exprimi păreri anti-Islam pentru a fi făcut să taci așa cum sunt făcuți să tacă cetățenii germani. Viitorul va fi doar al celor care sunt pe aceeași undă cu Noua Ordine Mondială sau nu va fi deloc. Asta în cazul în care nu ne trezim rapid.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!