Învață să joci jocurile tale preferate la cazinourile online licențiate în România

Rate this post

Pariurile sportive depind mai puțin de noroc și mai mult de pricepere și de inspirație, însă nu poți câștiga bani serioși decât dacă riști mize mari. Jocurile de cazino online reprezintă o alternativă atractivă. Cu șansă, poți da lovitura.

Trebuie doar să te înregistrezi pe platforma unui operator care funcționează legal și să cunoști regulile jocurilor din oferta propusă de cazinourile online recomandate. Pe Internet poți găsi un ghid detaliat despre pașii de urmat pentru a juca din fața calculatorului jocuri care, până nu demult, erau disponibile doar în cazinourile terestre. Dacă nu ai timp acum să cauți și să îl parcurgi, în cele ce urmează îți voi face un rezumat.

Categorii de jocuri în cazinourile online

În primul rând, trebuie să știi că un cazino online oferă mai multe categorii de jocuri: de masă (ruletă, jocuri de cărți și jocuri cu zaruri), sloturi video (păcănele online, unii operatori au peste 130 de astfel de jocuri în oferă) dar și alte tipuri de jocuri (video poker, lozuri răzuibile). În funcție de modul în care sunt „făcute cărțile”, există jocuri generate de un soft (jocuri unde rezultatele sunt decise de un script teoretic aleatoriu – toate sloturile video, dar și majoritatea jocurilor de masă) și jocuri în compania unui dealer live (locul softului este luat de o persoană reală, pe care o vezi pe ecran printr-un webcam. Dealer-ul împarte cărțile, rotește ruleta sau aruncă zarurile).

Unele cazinouri online îți permit să accesezi variante demo ale jocurilor, adică poți participa la ele fără bani, pe mize virtuale. Desigur, în această situație, și eventualele câștiguri sunt tot virtuale. Dacă vrei să câștigi banii reali despre care vorbeam la începutul acestui articol, trebuie să și joci bani reali, adică să îți deschizi cont la un operator care are și platformă de cazino virtual. Aproape toate casele de pariuri online licențiate pe România au o asemenea platformă.

Ce pași trebuie să urmezi

Pentru a te înregistra, completezi formularul de înscriere cu datele personale, îți alegi un pseudonim și o parolă, iar apoi alimentezi contul. Joci la cazino online imediat cum ai bani în cont, însă este obligatoriu să îți verifici identitatea în limita unui termen indicat de operator. Poți juca și până termini această operațiune, însă nu poți efectua o retragere. Apoi, dacă expiră termenul pentru verificarea contului, pierzi toți banii din cont și nu mai poți intra pe platformă.

Verificarea identității este o operațiune foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să trimiți operatorului copii după cartea de identitate și după cardul bancar (dacă ai alimentat contul online folosind acest instrument). Agențiile de pariuri online sunt obligate prin lege să solicite aceste documente, din mai multe motive, toate întemeiate: pentru a împiedica minorii să joace jocuri de noroc, ca să se evite spălarea de bani și alte infracțiuni financiare. De asemenea, operatorii au interesul să controleze strict înregistrările pentru a nu se profita în mod repetat de ofertele promoționale prin deschiderea unor conturi multiple etc.

Impozite la jocurile de noroc online

În ceea ce privește impozitele pe venit din jocurile de cazino online, ele sunt aceleași ca și în cazul pariurilor sportive. Concret, există mai multe praguri de impozitare:

– 1% din suma retrasă – până la 66.750 RON;

– 667.5 RON plus 16% pentru ce depăşeşte suma de 66.750 RON – pentru retrageri între 66.751 RON şi 445.000 RON;

– 61.187.5 plus 25% pentru ce depăşeşte suma de 445.000 RON – pentru retrageri peste 445.000 RON.

Din data de 23 martie 2018, impozitul se reține la sursă, deci este cu atât mai simplu să te distrezi la cazino online. Mai toate agențiile de pariuri online au pe site-ul lor tutoriale complete, pe înțelesul tuturor, prin care poți învăța regulile jocurilor din ofertă.

error: Content is protected !!