Iranul – ținta finală a lui Donald Trump

Rate this post

Agenda Noii Ordini Mondiale nu ajunge niciodată în atenția publicului larg, mai ales datorită faptului că mass-media nu își face cu adevărat treaba. Dar acest lucru nu miră prea mult deoarece această mass-medie se află sub controlul Noii Ordini Mondiale. În rare ocazii, totuși, programul Ocultei mondiale ajunge și la mase putându-ne face astfel o imagine despre planurile acestui grup de putere ascuns. Acest lucru se întâmplă mai ales în momentul în care un om din interior alege să facă publice informațiile. Îl avem astfel pe Nicholas Rockefeller care, în anul 2000, i-a povestit regizorului Aaron Russo că la un moment dat în viitor se va produce un eveniment (atacurile de la 11 septembrie) care va schimba în totalitate fața lumii, obligând SUA să atace Afganistanul și Irakul. Tot de la Nick Rockefeller aflăm prin gura lui Russo că Războiul contra Terorii este o simplă farsă creată cu scopul de a ne lua drepturile. Realitatea confirmă spusele lui Rockefeller. O altă țintă a Ocultei mondiale (aflându-se printre țintele enumerate de Nick Rockefeller), socialistul Hugo Chavez, a fost executat și el de Noua Ordine Mondială fără a schimba însă natura regimului din Venezuela.

Aflăm de intențiile Ocultei mondiale și din documente semi-oficiale. Astfel, think tank-ul Project for New American Century, a redactat un document care justifica expansiunea puterii americane și modurile prin care să se facă aceasta. Un nou eveniment de tip Pearl Harbour care să galvanizeze opinia publică internațională era programat să fie pus în execuție. Documentul redactat de acest think-tank subliniază și faptul că există mai multe regimuri ostile SUA și imperiului său. Acestea erau: Coreea de Nord, Irak-ul, Iran-ul, Libia și Siria. Observăm că aceste regimuri declarate ostile făceau parte din Axa Răului a președintelui George W. Bush iar două dintre ele au fost detronate. Libia a ajuns un iad în care se practică sclavia iar Irak-ul lui Saddam Hussein a fost atacat sub pretextul existenței armelor de distrugere în masă. Siria era programată să cadă în mâinile Noii Ordini Mondiale dar intervenția Rusiei a amânat acest lucru. Însă până când? Oculta mondială nu va renunța ușor la Siria chiar și cu riscul provocării unui nou război mondial. În același timp Trump execută și el Agenda Project for New American Century țintind Coreea de Nord și Iranul.

Un alt important insider care ne-a dezvăluit planurile ofensive ale administrației americane este generalul Wesley Clark. Într-un interviu din 2007 generalul Clark dezvăluia că SUA va ataca la un moment dat șapte țări în cinci ani. Țările vizate erau: Siria, Liban, Libia, Somalia, Sudan și Iranul. Astfel avem și explicația motivului pentru care Trump trimite trupe în Somalia. Nu e pentru prezervarea păcii în regiune ci pentru a păstra controlul asupra acestei țări. Observăm aici ca și la think tank-ul mai sus prezentat faptul că Iranul este vizat de NeoConii de la Casa Albă. Astfel nu mai miră deloc faptul că Trump și acoliții săi ridică tonul la marele stat din Golf.

Tot generalul Clark dezvăluia faptul că ISIS a fost pusă pe picioare de către aliații SUA din Orientul Mijlociu cu scopul de a lupta contra Hezbollah și a lui Assad. În timp ce SUA (sub mandatul lui Obama) se prefăcea că bombardează pozițiile ISIS, Arabia Saudită propaga wahhabism-ul în întreaga lume prin această grupare teroristă.
La aproape 100 de zile de la întronare, părerile legate de Donald Trump sunt împărțite. Dacă pe plan intern și economic el performează vizibil, pe plan extern Donald Trump este doar un NeoCon pus pe rele. Și cu cât se înconjoară de și mai mulți NeoConi, Donald Trump va fi nevoit până la urmă să se supună dorințelor acestora ducând planeta spre un Al Treilea Rzăboi Mondial.

Autor: Cimpoieru Ciprian

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: